Ερχεται ο καφές που σε κάνει...ταύρο για 3 μέρες..!!!!


Ο καφές Still Bull" σύμφωνα με την παρασκευάστρια εταιρεία, επιτυγχάνεται άμεση διέγερση του ανδρικού μορίου, η οποία μπορεί να διαρκέσει από δύο έως τρεις ημέρες
Ένα φλιτζάνι καφέ αρκεί για να... απογειώσει την ερωτική διάθεση του άνδρα!

Πρόκειται για τον στιγμιαίο καφέ "Stiff Bull" που εμπεριέχει εξωτικά βότανα τα οποία, σύμφωνα με τους παρασκευαστές του, βοηθούν στην ανόρθωση του ανδρικού μορίου άμεσα και με... διάρκεια. 

Ο καφές αυτός εμπεριέχει μία χημική ουσία παρόμοια με αυτή που έχει το Viagra, η οποία όμως δεν αναγράφεται στην συσκευασία του, επισημαίνει ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων.

Με τον καφέ "Still Bull", όπως ισχυρίζεται η παρασκευάστρια εταιρεία, επιτυγχάνεται άμεση διέγερση του ανδρικού μορίου, η οποία μπορεί να διαρκέσει από δύο έως τρεις ημέρες.

Η μαγική δράση του καφέ, όπως ισχυρίζονται οι παρασκευαστές του, θα πρέπει να αναζητηθεί στα εξωτικά βότανα, όπως είναι το μάκα και το γκουαρανά, που φύονται στη ζούγκλα της Μαλαισίας και επί πολλά χρόνια χρησιμοποιούνταν από τον πληθυσμό της Ασίας και της Νοτίου Αμερικής για την βελτίωση της σεξουαλικής υγείας.
Ωστόσο, ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έχει κατατάξει ήδη τον καφέ "Stiff Bull" στη λίστα με τα επικίνδυνα προιόντα για την σεξουαλική ενίσχυση συστήνοντας στους καταναλωτές να το αποφεύγουν γιατί εμπεριέχει ένα συστατικό που δεν αναγράφεται στην συσκευασία και χρησιμοποιείται για τη στυτική δυσλειτουργία.

Κι ενώ για την παρασκευάστρια εταιρεία ο καφές αυτός θα μπορούσε να σώσει τις σχέσεις των ζευγαριών, οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία εάν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα.

Ο καφές "Stiff Bull" εμπεριέχει μία χημική ουσία παρόμοια με αυτή που έχει το Βιάγκρα ,την "desmethyl carbodenafil", η οποία όταν συνδυαστεί με διάφορα συνταγογραφούμενα φάρμακα που εμπεριέχουν νιτρογλυκερίνη, μπορεί να «ρίξει» την πίεση σε επικίνδυνα επίπεδα.

Επιπλέον, ο καφές μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνος στους άνδρες με διαβήτη, υψηλή πίεση, υψηλή χοληστερίνη και καρδιακά νοσήματα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου