Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου είναι 47 ετών!



Η Jennifer Aniston είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο το 2016, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE!
 Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό για το γάμο της και έδωσε συμβουλές ομορφιάς.



Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα αστέρια στο Χόλιγουντ, παρόλ΄ αυτά ένιωσε ιδιαίτερα κολακευμένη όταν της ανακοινώθηκε ότι είχε ονομαστεί η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Η ηθοποιός λέει ότι έχει μάθει να αγαπά την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια των ετών κι επιμένει ότι αισθάνεται καλύτερα όταν είναι υγιής και νιώθει δυνατή.
H 47χρονη πλέον Aniston, λέει ότι παλιά ήταν παχουλή και ότι δεν πρόσεχε καθόλου τη διατροφή της. Τώρα όμως η όμορφη ηθοποιός συνδυάζει τη διατροφή της με άσκηση τουλάχιστον έξι ημέρες την εβδομάδα για περίπου μία ώρα.
 Είναι παντρεμένη με τον Justin Theroux και λέει ότι είναι ευτυχισμένη. «Μαγειρεύουμε και κάνουμε γυμναστική μαζί. Με κάνει να γελάω και μου αρέσει το ότι είναι έξυπνος και ταλαντούχος σε ό, τι κάνει
Όταν την ρώτησαν πώς ορίζει την ομορφιά, εκείνη απάντησε: «Εσωτερική αυτοπεποίθηση. Ειρήνη. Γαλήνη. Καλοσύνη. Ειλικρίνεια. Μια ζωή που να τη ζεις καλά. Έχοντας περάσει από διάφορα, δεν νιώθω ντροπή για πράγματα που δεν έχουν πάει με τον τρόπο που θεωρούσα ότι θα έπρεπε. Δεν πρέπει να επιτρέπεις στους άλλους ανθρώπους να κριτικάρουν τη ζωή σου και να σε κάνουν να νιώθεις σαν να έχεις αποτύχει σε κάτι. Αυτό είναι απλά τοξικό».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου