Οι υποτροφίες "Θεοδώρου" στους αριστούχους μαθητές!


Ο Αλέξανδρος Πνευματικός καλωσόρισε τους γονείς και τους επιτυχόντες φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με σκοπό να παραλάβουν τις επιταγές των υποτροφιών τους.

Επεσήμανε ότι η όλη διαδικασία αφορά δικαιούχους της πόλης της Κορίνθου, οι οποίοι έχουν χαμηλά εισοδήματα, πληρούν τις προϋποθέσεις και δικαιολογούν την υποτροφία του Ιδρύματος, δηλ. των 1000 ευρώ για τις σπουδές τους.

Έκανε μια μικρή αναφορά στον αείμνηστο Νίκο Θεοδώρου ο οποίος δώρισε ένα σημαντικό μέρος των οικονομιών του στο Δήμο Κορινθίων που με τη σειρά του βοηθά τους νέους στις σπουδές τους.

Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση, ο Δήμαρχος ευελπιστεί να βρεθούν στο μέλλον και άλλοι Κορίνθιοι που θα επιθυμούσαν να μιμηθούν την προσφορά του ιδρύματος του Νικολάου Θεοδώρου.

Επί τη ευκαιρία, έκανε επίσης αναφορά στο ζεύγος Κονδύλη, οι οποίοι με την δωρεά τους στο Δήμο Κορινθίων τόσο του νηπιαγωγείου όσο και του συνεδριακού κέντρου, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ακόμη «ευπατρίδεις» Έλληνες, που εμπιστεύονται και δωρίζουν τις περιουσίες τους στο Δήμο, γνωρίζοντας ότι η προσφορά τους θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ευχήθηκε να έχουν οι φοιτητές καλές σπουδές, να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τον ακαδημαϊκό τους χρόνο γιατί η άσχημη οικονομική συγκυρία που βιώνει καθημερινά η χώρα μας, καθιστά το περιβάλλον όλο και πιο ανταγωνιστικό, με αποτέλεσμα αυτοί που θα προοδεύσουν, θα είναι αυτοί που θα έχουν τις καλύτερες σπουδές.

Στους γονείς ευχήθηκε να χαίρονται και να καμαρώνουν τα παιδία τους, αφού αυτά θα είναι που θα δραστηριοποιηθούν στην κοινωνία της Κορίνθου και θα προσφέρουν τις γνώσεις τους στο κοινωνικό σύνολο για να ξεφγει όχι μόνο ο Δήμος αλλά και η χώρα μας απο την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου