Konstantinos: Το κομμωτήριο που κάνει την διαφορά!


Το να βρεις κομμωτήριο να εμπιστεύεσαι είναι πολύ δύσκολο.
 Μέχρι, όμως, να το ανακαλύψεις πρέπει να ψάξεις πολύ. Έτσι, αναπόφευκτα, έχεις πολλές απογοητευτικές εμπειρίες στα μαλλιά σου και έχουν γίνει πολλές φορές τα νεύρα σου κρόσσια με όσα έχεις αντιμετωπίσει.
Στην Κόρινθο υπάρχει ένα κομμωτήριο που οι πελάτες του δηλώνουν χρόνια τώρα απόλυτα ικανοποιημένοι.
Είναι το Konstantinos Hair Style στην οδό Δαμασκηνού στο νούμερο 71-73.
Ενα κομμωτήριο που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στην πιο απαιτητική πελάτισσα.
Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις την αλλαγή;
Οι άνθρωποι του κομμωτηρίου Konstantinos Hair Style θα είναι κοντά σας και την καλοκαιρινή  περίοδο για να σας προσφέρουν κουρέματα που ξεχωρίζουν για όλες τις κυρίες και τους κυρίους, αλλά και για τους μικρούς τους φίλους, γιατί όπως λένε οι συνεργάτες του κάθε κούρεμα είναι και μια σημαντική πρόκληση.
MAΘΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πάτα ΕΔΩ

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε!
Είναι σημαντικό,  να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους για τους οποίους η λέξη "ποιότητα" σημαίνει κάτι περισσότερο από το ελάχιστο των προσδοκιών των επισκεπτών.
Η ομάδα μας έχει στόχο αυτήν την ποιότητα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φιλόξενη και ταυτόχρονα επαγγελματική για τους επισκέπτες μας.
Η ομάδα του KONSTANTINOS HAIR STYLE αποτελείται από τεχνίτες με εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν την κάθε σας απαίτηση!
Ακολουθώντας κάθε νέα τάση στο χώρο της κομμωτικής, το προσωπικό μας σας προτείνει νέες ιδέες για δυναμικά αποτελέσματα, με στυλ και φυσική κίνηση.
Η διαρκής εκπαίδευση και η παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, από το προσωπικό του KONSTANTINOS HAIR STYLE αποτελεί δέσμευση, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα!
Στόχος μας είναι η ομάδα του KONSTANTINOS HAIR STYLE να εφαρμόζει τις τεχνικές ικανότητές της και τις γνώσεις της, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και το χαρακτήρα σας, ώστε το κάθε αποτέλεσμα να αναδεικνύει την προσωπικότητά σας!

• Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα!
• Ανοιχτό βαφείο για να βλέπετε κάθε μας τεχνική!
• Σταθερά χαμηλές τιμές για όλες τις ημέρες της εβδομάδας!
• Πρόγραμμα ανταμοιβής επισκέψεων!
• Αυστηρή τήρηση κανόνων υγιεινής και καθαριότητας!

Κλείστε τώρα ραντεβού:
2741 027107

Δαμασκηνού 71-73
Κόρινθος
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: