Στηρίξτε τα Ελληνικά προϊόντα


Kάθε φορά που περνάμε το κατώφλι μιάς πολυεθνικής, ως πελάτες, κάθε φορά που ψάχνοντας ένα φθηνότερο προϊόν αγοράζουμε ένα ξένο στη θέση ενός ελληνικού, γινόμαστε συνυπεύθυνοι για την ανεργία και υποαπασχόληση ελλήνων πολιτών.
Αυτό το φθηνότερο "ξένο" προϊόν το πληρώνουμε δέκα φορές πάνω σε φόρους, που προέρχονται από την αύξηση της στρατιάς των ανέργων τους οποίους στη συνέχεια καλούμαστε να συντηρήσουμε, χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται η στοιχειώδης διαβίωσίς τους. Η επανάσταση την οποία πολλοί συνέλληνες συχνά πυκνά αναφέρουν ξεκινάει από τον μικρόκοσμό μας και συγκεκριμένα από την τσέπη μας. 
΄Οσοι κόπτονται για την πατρίδα, ας φροντίσουν πρώτα να βγάλουν από το καλάθι τους τα ξένα προϊόντα που σε καθημερινή βάση χρησιμοποιούν. Ο πολιτισμός είναι η πιό σοβαρή πολιτική και η πιό ασφαλής επανάσταση. Πολιτισμένη δε χώρα είναι αυτή που απαρτίζεται από "πολίτες" και όχι από "άτομα". Το άτομο, ενεργεί για ίδιον όφελος .
 Ο πολίτης ενεργεί για την κοινή ωφέλεια. ΄Εστω αργά , ας επιλέξουμε ,τί είδους άνθρωποι θέλουμε να είμαστε και στη συνέχεια θα σκεφθούμε τί είδους πολιτεία αξίζει να έχουμε.
Γεώργαρης Βασίλης

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου