Το περιφερειακό επιμελητήριο και ο Νανόπουλος



Ολα ξεκίνησαν απο την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού δημόσιας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κορίνθου. Εκεί ο υπουργός είπε ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές για τα επιμελητήρια. Πουθενά δεν ανέφερε ότι θα καταργηθούν τα νομαρχιακά επιμελητήρια και θα δημιουργηθεί ένα κατά περιφέρεια.
Σημαντικός επιμελητηριακός παράγοντας δήλωσε, ότι αυτό περί περιφερειακού Επιμελητηρίου, που να μην ξεχνάμε ήταν ιδέα της κυβέρνησης Σαμαρά, δεν έχει ποτέ υιοθετηθεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Το περιφερειακό επιμελητήριο σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα είναι περισσότερο επιθυμία του Βασίλη Νανόπουλου που μετέφρασε σε δική του αφήγημα όσα είπε ο υπουργός.
Και η κοινή λογική λέει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να πάει σε μεγάλα επιμελητήρια γιατί εκεί θα υποστεί μία ολοκληρωτική συντριβή που θα μεταφραστεί σε μεγάλη πολιτική ήττα.
Η κυβέρνηση αν μπορούσε θα έσπαγε τα επιμελητήρια στην προσπάθεια της να κερδίσει κάποιο απο αυτά και να συμψηφίσει.
Οι απόψεις αυτές είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Θα ήταν αδιανόητο η κυβέρνηση να πάει σε περιφερειακές εκλογές των επιμελητηρίων που την περιμένει ταπεινωτική ήττα σε όλη την Ελλάδα.

Απλά κάτι τέτοιο βολεύει τον κ.Νανόπουλο που έχει δηλώσει ότι θέλει να είναι υποψήφιος για το Πελοποννησιακό επιμελητήριο και έτσι μεταφράστηκαν όσα είπε ο Βερναδάκης.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου