Εκπληκτική προφορά από το κατάστημα Georgaris!

      Η οικογενειακή επιχείρηση Georgaris Beauty Store
 http://georgaris.gr/ λειτουργεί από το 1995.
 Η πολυετής επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του κομμωτηρίου είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέει στον επαγγελματία κομμωτή αλλά και στον ιδιώτη πελάτη.

Ως εταιρεία πρωτίστως αφοσιωμένη στον επαγγελματία κομμωτή, προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από είδη και εξοπλισμό κομμωτηρίου και προϊόντων που καλύπτει και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας και περιποίησης των μαλλιών αλλά και ολόκληρου του σώματος.
Στο κατάστημά Georgaris Beauty Store θα βρείτε μια ποικιλία από προϊόντα κομμωτηρίου, αισθητικής και ονυχοπλαστικής όπως:
Είδη και προϊόντα κομμωτηρίου με πολλαπλές δυνατότητες και εφαρμογές.
Σε συνεργασία με επώνυμες εταιρείες του εξωτερικού φροντίζει για την επίπλωση και τον εξοπλισμό του κομμωτηρίου. Παρέχει όλα τα απαραίτητα είδη και έπιπλα κομμωτηρίου στον επαγγελματία σε συνδυασμό με την φιλική και άμεση εξυπηρέτηση.
Στο χώρο του μανικιούρ-πεντικιούρ & περιποίησης νυχιών προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία τεχνίτη με σειρές καταξιωμένων εταιρειών.
Διαθέτει  μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και εργαλεία για φυσικά και τεχνητά/ψεύτικα νύχια, σχέδια νυχιών, nails art, γαλλικό μανικιούρ, βερνίκια νυχιών, νύχια με τζελ, φουρνάκι νυχιών και πολλά ακόμα.
Προσφέρει μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων για ενυδάτωση, απολέπιση, περιποίηση και αναζωογόνηση προσώπου και σώματος. Η απόλυτη spa εμπειρία μέσα από μοναδικά αρώματα.
Ολοκληρώνοντας την σειρά περιποίησης και ομορφιάς το Georgaris Beauty Store προσθέτει στην ποικιλία των προϊόντων της και όσα αφορούν στο μακιγιάζ. 
Στο κατάστημά θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα τέλειο μακιγιάζ τόσο για τον επαγγελματία make up artist όσο και για τον ιδιώτη.
Tώρα  ειδική προσφορά του καταστήματος: Επαγγελματικές  βαφές μαλλιών 100 ml μόνο 3,90 ευρώ!!

Διεύθυνση: Δαμασκηνού 71-73, Κόρινθος


Τηλέφωνα:  2741 0 71800 & 23459

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου