Pandora: Κοσμήματα τόσο μοναδικά, όσο εσείς!


Για όσες τα γνωρίζουν δεν χρειάζονται συστάσεις. Για όσες δεν τα γνωρίζουν, αρκεί μια πρώτη γνωριμία. Μόλις τα δουν και μόλις καταλάβουν τη... μαγεία που κουβαλά η φιλοσοφία τους, θα ενταχθούν και αυτές στο κλαμπ, το οποίο δεν περιλαμβάνει μόνο γυναίκες, αλλά και άνδρες (λατρεύουν να τα χαρίζουν). Ο λόγος για την Pandora.
Στην Ελλάδα έκαναν την εμφάνισή τους πριν μια δεκαετία και έγιναν κυρίως γνωστά μέσω του τρόπου... «από στόμα σε στόμα». Τα έβλεπες, ρώταγες, μάθαινες, εντυπωσιαζόσουν, γινόσουν φαν.


Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν την Pandora!
Το συστατικό επιτυχίας της Pandora, δεν είναι άλλο από την ίδια της τη φιλοσοφία: Κοσμήματα ξεχωριστά, από πολύτιμα υλικά με χειροποίητες λεπτομέρειες, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις όπως εσύ θέλεις.
Προσθέτεις στο βραχιόλι σου τα charms που επιλέγεις εσύ και το καθένα από αυτά συμβολίζει κάποια σημαντική στιγμή της ζωής σου. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείς ένα βραχιόλι που... μεταφέρει στιγμές που θέλεις να θυμάσαι για πάντα και που δημιουργούν τη δική σου μοναδική ιστορία: Τη γνωριμία με τον άνδρα σου, το γάμο σου, την πρώτη σας επέτειο, τον ερχομό του πρώτου σου παιδιού ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή είναι σημαντική για σένα.
Έτσι και αλλιώς, οι επιλογές είναι αμέτρητες, χωρίς υπερβολή. Φαντασία και διάθεση να υπάρχουν...

Δημιουργήστε ξεχωριστούς, ανοιξιάτικους συνδυασμούς με τη νέα συλλογή!
Ο χειμώνας φεύγει και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να σε εμπνεύσει από το ανοιξιάτικο φως και το γλυκό άρωμα των λουλουδιών.Τα δημοφιλή λουλούδια της Pandora έχουν ανανεωθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, που θέλουν δαντελωτά μοτίβα και... vintage διάθεση. Η «Ντάλια» και το
«Μη Με Λησμόνει», είναι δύο λουλούδια που συμβολίζουν και αποτυπώνουν, με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσες να φανταστείς, το ρομαντισμό και την αληθινή αγάπη, στη νέα συλλογή ‘’Poetic Bloooms’’.
Κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, floral στοιχεία με έντονα περιγράμματα, εκλεπτυσμένα σχέδια και απαλές, ιριδίζουσες αποχρώσεις συνδυάζονται με μασίφ ασήμι 925ο , εκτυφλωτικό χρυσό 14Κ, λαμπερές πέτρες και σμάλτο. Διαχρονικά, κομψά, λουλουδάτα ή γεωμετρικά, όλα θα σε ενθουσιάσουν.


Ξεχωρίσαμε τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια της σειράς “A sense of Spring”, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις μόνα τους ή σε μοναδικούς συνδυασμούς, διακοσμημένα με κρύσταλλο και κυβική ζιρκόνια, που μοιάζουν με λαμπερές σταγόνες νερού πάνω σε ανθισμένα πέταλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr
Δείτε μερικές από τις νέες δημιουργίες της Pandora, που λατρέψαμε:





Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου