Κουνά μαντήλι η Δεξιά στον δήμο Κορινθίων...!


Στην παράταξη "Συμμαχία Πολιτών" έχουν απομείνει 3 άνθρωποι και φαίνεται ότι είναι αδύνατο να συννενοηθούν μεταξύ τους και αποδείχθηκε περίτρανα με το γωνστό θέμα της έκθεσης του Επιμελητηρίου.
Στην συνεδρίαση του λιμενικού ταμείου ο κ.Χρήστος Κορδώσης και η  κα. Ερικα Καραμαλίκη, εκπροσοπώντας τον κ.Νανόπουλο, καταψήφισαν  το αίτημα του Επιμελητηρίου να γίνει η έκθεση στον Φλοίσβο, γιατί όπως είπαν "έχουν ισχυρές αμφιβολίες για την νομιμότητα της".
Την επόμενη ημέρα και μετά τον θόρυβο που σηκώθηκε βγήκε ο κ.Νανόπουλος να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο και τα έκανε χειρότερα, αφου είπε ότι θέλουν πολύ να γίνει η έκθεση, κατέληξε ότι αυτός αν ήταν στην συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου, θα ψήφιζε την έκθεση και θα σημείωνε τις παρατηρήσεις του...!!!
Νέος γύρος φασαρίας μετά απο αυτό, Κορδώσης και Καραμαλίκη έδωσαν απο κοινού συνέντευξη και αφου δήλωσαν ότι θέλουν πολύ την έκθεση αλλά είναι παράνομη, για να δικαιολογήσουν με την σειρά του τον κ.Νανόπουλο, ο Χρήστος Κορδώσης είπε επι λέξη:
"Ε...καλά αυτό ότι θα ψήφιζε θετικά ο κ.Νανόπουλος το είπε "ερήμην του λόγου"...!

Τότε τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο χάλια....
Αν απουσίαζε ο λόγος απο τον κ.Νανόπουλο τότε τι μιλούσε;

Στο θέμα της έκθεσης η "Συμμαχία Πολιτών" εγκλωβίστηκε  άσχημα σε αντίθεση με τον Πνευματικό που αν και τρέφει επιθετικά προς τον Πιτσάκη αισθήματα, έκανε στροφή και προχώρησε την έκθεση με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ο πάλαι ποτέ αντιπαλός του.
Αρέσει δεν αρέσει η "Συμμαχία Πολιτών" έχει χάσει την κοινωνική της επίφαση και πλέον κανείς δεν την υπολογίζει ώς παίκτη στο δημοτικό παιχνίδι της Κορίνθου.
Αποδεκατίστηκε πρόωρα αλλα και πολιτικά δεν μπόρεσε να σηκώσει το 50%, με αποτέλεσμα σήμερα οι δεξιοί της πόλης είτε είναι παράγοντες είτε είναι πολίτες να κάνουν άλλες επιλογές αφου θεωρούν ότι ουσιαστικά...η δεξιά κούνησε μαντήλι στον δήμο Κορινθίων.
Δεν φτάνει η φιλότιμη προσπάθεια του Κορδώση της Καραμαλίκη και του Ζαχαριά..!
Κάποιοι ρομαντικοί δεξιοί...περιμένουν τον λευκό ιππότη που θα μπεί με άσπρο άλογο στην Κόρινθο και θα ενώσει το κόμμα για να πάρει τον δήμο....!
Αυτά δεν γίνονται...και ο Κώστας Κόλλιας, ξεπέζεψε γρήγορα...!

Η ιστορία με την έκθεση του Επιμελητηρίου, άρχισε να προβάλει τους τίτλους τέλους σε μία παράταξη που έχασε το 2014 την ευκαιρία να καταλάβει δια εφόδου τον δήμο Κορινθίων...!!!
Αυτό θα γίνει ακόμα πιο κατανοητό αν πάρει την τελική έγκριση απο το Υπουργείο Ναυτιλίας η έκθεση και ξεκινήσει...!
Ο Αλέκος Πνευματικός, διερχόμενος μία περίοδο ηγεμονικού νιρβάνα δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι η δική του στρατηγική διέλυσε την παράταξη Νανόπουλου.
Η "Συμμαχία Πολιτών" ήταν απο την γέννηση της ένα κράμα αντι-Πνευματικών και παραδοσιακών δεξιών που χρειαζόταν πολύ δουλειά και πολιτική δράση για να μείνει ενωμένη, κάτι που ποτέ δεν έγινε και νομοτελειακά οδηγήθηκε σε κρίση.
Οι αντι-Πνευματικοί έχουν πλέον χώρο να εκφραστούν και δεν έχουν ανάγκη τον κ.Νανόπουλο, ενώ οι δεξιοί βλέποντας την εξέλιξη και χωρίς να υπάρχει κάτι να τους εμπνέει τραβούν τον δρόμο τους.

Η "Συμμαχία Πολιτών", έπεσε απο μέσα γιατί δεν κατάφερε να αναδειχθεί σε ηγεμονική δημοτική κίνηση στην Κόρινθο και γιατί ο επικεφαλής δεν έπεισε ότι ήταν διαρκώς εν δυνάμη δήμαρχος.

Και στην Κόρινθο συνέβη το απίθανο:
Εκεί που ο Νανόπουλος περίμενε πως και πως να διαλυθεί η "οικονομική συμμαχία" όπως αποκαλούσε την παράταξη Πνευματικού, διαλύθηκε ο ίδιος και μάλιστα πρόωρα....
Και...ο Πνευματικός πάνω που είχε αρχίσει να χαιρόταν την διάλυση του Νανόπουλου...έγινε ο ίδιος τρία κομμάτια...!!!
Αυτά μπορεί να εκνευρίζουν αλλά είναι η κοινή διαπίστωση του συνόλου των Κορινθίων και δεν είναι δική μας επινόηση.
Οπως κάνει πως δεν τα βλέπει είναι πολιτικά αόματος..!
Ιούνιος 2018
Street Life




Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου