Επίσημο… άδειασμα Τατούλη από τη ΝΔ μέσω Αυγενάκη


Φαρμακερή ατάκα από τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση στην Τρίπολη σημείωσε μεταξύ άλλων:
 “Ο Περιφερειάρχης δεν συμβαδίζει με την πολιτική στόχευση και κουλτούρα της ΝΔ”.
Λογικά τα στελέχη της παράταξης Τατούλη από τη στιγμή που δεν αποχώρησαν από την εκδήλωση, μάλλον συμφωνούν με την τοποθέτηση αυτή.

Ηχηρές παρουσίες και απουσίες στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση της ΝΔ για τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση. Παρουσία των Λευτέρη Αυγενάκη, Μάκη Βορίδη και Τάσου Γαϊτάνη, η ΝΔ από την Τρίπολη στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει των προωθούμενων αλλαγών στην αυτοδιοίκηση, σε μία εκδήλωση με πολλαπλές αναγνώσεις και μηνύματα.
Πέραν από τις παρουσίες, στις απουσίες διακρίνει κανείς αυτή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, μία απουσία που δείχνει ότι το χάσμα πλέον με την ΝΔ είναι μεγάλο.
Πάντως σχεδόν όλα στελέχη της παράταξης Τατούλη από τη ΝΔ ακολούθησαν άλλο δρόμο και συμμετείχαν μαζικά, στέλνοντάς του ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης των θέσεων του κόμματος.
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Π. Νίκας, Δ. Καμπόσος, Δ. Καφαντάρης, Π. Μαντάς, Αρ. Σταθόπουλος, Π. Κατσίβελας, Α. Λυκουρέντζος, Ν. Κυριακοπούλου, Τ. Κατσίπος, Στ. Αναστασόπουλος, Ντ. Τζανετέα, Π. Τσίγγανος, Δ. Σαμπαζιώτης,  Μ. Χρυσομάλλης, Σπ. Αδαμόπουλος, Τ. Παπαγεωργίου, Α. Μπελογιάννη, Α. Μπούζα, Α. Γκούνης, Ελ. Παναγιωτοπούλου, Μ. Μπετιχαβά, Π. Τζαβάρας, Α. Σκλήκα, Α. Χρονάς, Ελ. Αλειφέρη, Π. Μάλαμας, Π. Γιαννόπουλος, Π. Ντίντα, Γ. Φάββας, Μ. Οικονομάκου, Ανδ. Καραγιάννης, πολλοί ακόμα αυτοδιοικητικοί καθώς και στελέχη του κόμματος.
Από την εκδήλωση απουσιάζει λόγω επίσκεψής του στις ΗΠΑ ο Κ. Βλάσης.










Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου