ΜΑΝΑΒΗΣ | Ο Παπακυριάκος άφησε το Βραχάτι στο έλεος των Μεδουσών και φέτος!


Ο επικεφαλής της μείζονος αμτιπολίτευσης στον δήμο Βέλου-Βόχας θανάσης Μανάβης, χθες βράδυ κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, άσκησε έντονη κριτική στον δήμαρχο κ.Παπακυριάκο, για την αδιαφορία του σχετικά με το πρόβλημα των μεδουσών.
Την στιγμή που όλοι οι δήμοι του Κορινθιακού κόλπου αγωνιούν για το επερχόμενο καλοκαίρι και την εμφάνιση των μεδουσών, που δημιουργούν τεράστια προβλήματα στις παραλιακές περιοχές ο δήμος Βέλου-Βόχας σφυρίζει αδιάφορα.
Πρόσφατα ο κ.Μανάβης συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο στο Λουτράκι για τις μέδουσες και όπως τον διαβεβαίωσαν περιφερειακοί σύμβουλοι και άλλοι αρμόδιοι ο δήμος Βέλου-Βόχας είναι έξω απο κάθε σχετική συζήτηση και δεν έχει υποβάλει κανένα μα κανένα αίτημα για την προστασία του Βραχατίου και των άλλων παραλιών μας.
Η απουσία του δήμου μας και απο τον σχεδιασμό της περιφέρειας για την τοποθέτηση προστατευτικών διχτύων είναι προσωπική ευθύνη του κ.Παπακυριάκου και των συνεργατών του.
Ο Θανάσης Μανάβης τόνισε ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ η τουριστική ναυαρχίδα της Κορινθίας το Βραχάτι να αφεθεί και φέτος στο έλεος των μεδουσών και να καταστραφούν οι επιχειρήσεις που τόσα προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.
Κάλεσε την δημοτική αρχή να βγεί απο την χειμέρια νάρκη της και να ενεργοποιηθεί έστω και τώρα για να προστατευθεί τουλάχιστον το Βραχάτι πριν είναι πολύ αργά.
Πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής δεν πρέπει να ξαναπληρώσουν το τίμημα της ανικανότητας μίας δημοτικής αρχής που περί άλλων...τιρβάζει...!
ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Δήμου Βέλου-Βόχας
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου