"Δύο σύμβουλοι του Νανόπουλου είπαν ΟΧΙ στην έκθεση.."


Μία εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα το πρωί στο Ράδιο-Ηλέκτρα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης.
Μίλησε για όλα ακόμα και το αν στηρίζει  τον Χρήστο Χασικίδη,όπως διαρρέουν κάποιοι στην αγορά.
"Δεν είναι κοπάδι οι επιχειρηματίες και οι έμποροι για να κάνουν ότι τους πεί ο πρόεδρος ή το επιμελητήριο"
Αποκάλυψε:
"Ο Πνευματικός είναι αρωγός στην έκθεση και 12 χρόνια έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρει η πόλη. Κάνει και το παραπάνω για να μην υπάρξει πρόβλημα με την έκθεση"
Για να συμπληρώσει αμέσως μετά:
"Στη συνεδρίαση του λιμενικού ταμείου η κα.Καραμαλίκη και ο Χρήστος Κορδώσης, ως εκπρόσωποι του συνδυασμού του κ.Νανόπουλου, ψήφισαν ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ"...
Αυτή η βόμβα Πιτσάκη έβγαλε στον αέρα του κ.Βασίλη Νανόπουλο, που προσπάθησε να δικαιολογήσει τους δύο συμβούλους του αλλά στο τέλος ομολόγησε όταν αν ήταν ο ίδιος εκεί θα ψήφιζε υπέρ της έκθεσης και όχι αρνητικά όπως έκαναν οι σύμβουλοι του...για να την προστατεύσουν...!!!!
Οι κκ. Πιτσάκης και Νανόπουλος είχαν έντονη διαφωνία για την δικαιολογία των δύο δημοτικών συμβούλων και είπε συγκεκριμμένα:
"Τι θα απαντήσουν στους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της πόλης οι δύο σύμβουλοι σας κ.Νανόπουλε που ψήφισαν αρνητικά στην έκθεση";
Ο Παναγιώτης Πιτσάκης ξεκαθάρισε ότι επειδή δεν έχει κανένα πολιτικό κόστος γιατί δεν έχει φιλοδοξίες για άλλους θεσμούς πλην του Επιμελητηρίου.
Αξίζει τον κόπο να δείτε αυτή την συνέντευξη:



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου