Που θα εκδηλωθούν τα καιρικά φαινόμενα!


Νέος έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά, τις επόμενες ημέρες και μέχρι και την Τετάρτη θα επηρεαστούν οι περιοχές:
Σάββατο (5/5) : Τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.
Κυριακή (6/5) : Θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από τις μεσημβρινές ώρες  η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η Θεσσαλία και πιθανόν η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, η βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του αν. Αιγαίου.
Δευτέρα (7/5): Κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι θα επηρεαστούν η Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η ανατολική Στερεά. Τις μεσημβρινές ώρες και τις απογευματινές και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Τρίτη και Τετάρτη (8 και 9/5): Πιθανόν τις μεσημβρινές και τις απογευματινές μόνο ώρες οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου