Η πιο μεγάλη πρόκληση για τον Ποσειδώνα


Τη δυνατότητα να διεκδικήσει την επιστροφή του στη Handball Premier έχει ο Ποσειδών Λουτρακίου, με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας, στους τελικούς των πλέιφ στον Α’ Όμιλο της Α2.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (12/5, 20:15, live score από το e-handball.gr), με τον Ποσειδώνα να έχει το μειονέκτημα της έδρας και την άνοδο να κρίνεται στις δύο νίκες.

Στην πρώτη φάση των πλέι οφ ο Ποσειδών ξεπέρασε το εμπόδιο του Νηρέα, με νίκη στο Δαϊς, ενώ η ομάδα του Αμαρουσίου, εξ αιτίας των πολλών απουσιών παικτών, παραιτήθηκε του δεύτερου αγώνα.

Σε δηλώσεις ο τεχνικός του Ποσειδώνα, Πέτρος Παπαδόπουλος, τόνισε στο loutraki-handball.blogspot.gr: «Όπως έχω ήδη αναφέρει, ο στόχος της ομάδας ήταν η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος και το πετύχαμε.

Η παρουσία μας στους τελικούς είναι μια νέα πρόκληση. Με τον Αρη ηττηθήκαμε και στα δύο παιχνίδια στην κανονική περίοδο, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι γνώρισε μόνο δύο ήττες.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη και το ξέρουμε, θα προσπαθήσουμε να είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι και στο τέλος, ο καλύτερος ας πάρει το εισιτήριο ανόδου στη Handball Premier».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου