Η Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου | Διάκριση στην Ιταλία


Η Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, υπό τη διεύθυνση της μουσικού του σχολείου μας και μαέστρου κ. Γερολύμου Μαρίας εκπροσώπησε την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό, στην πόλη  Pagani της Ιταλίας, στις 23/4/2018 και απέσπασε το          Α΄  Βραβείο με  βαθμολογία 98/100  στην κατηγορία Μουσικά Σύνολα –Σχολικές Χορωδίες.
Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου κ. Τσαμαντά Ελένη εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήρια προς τη μουσικό και μαέστρο κ. Γερολύμου Μαρία,  την εκπαιδευτικό της Στ΄ τάξης        κ. Μπακλώρη  Παναγιώτα, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Χορωδίας για τη διάκρισή τους  καθώς  αποτελεί επίτευγμα συλλογικής και ομόψυχης εργασίας και προσπάθειας.
Θα ήθελε να εκφράσει ευχαριστίες προς την Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Ευθυμιάδη Νικόλαο που επέλεξαν τη  Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό στην πόλη  Pagani της Ιταλίας, καθώς και τη  Διεθνή  Καλλιτεχνική  Επιτροπή  του Διαγωνισμού που μας τίμησε με το πρώτο βραβείο.
 Επίσης, να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Αντωνίου Αλέξανδρο και      τη Σχολική Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Καραβά Ζαχαρούλα, την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνα, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην πραγμάτωση της προσπάθειας.
          Επιπλέον να απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση της μετάβασης των μαθητών της  Χορωδίας στην Ιταλία, προς:
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου