Αστρολογία | Τι λένε τα άστρα για σας σήμερα


Καλό Σαββατοκύριακο με έρωτα και διασκέδαση! Η Σελήνη σήμερα περνάει στο Λιοντάρι και συνεργάζεται άψογα με τους πλανήτες στον Κριό, φέρνοντας αυτό το διήμερο χαρά, διασκέδαση, πάθος, ερωτική διάθεση αλλά και τάσεις… έπαρσης! Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε όμορφα!
Κριός
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, περιλαμβάνει αλλαγές που θα σε ικανοποιήσουν βαθύτατα. Μη βιαστείς όμως να πανηγυρίσεις, αφού μια ανατροπή πολύ σύντομα θα σε αναστατώσει Προσπάθησε να εξασφαλίσεις ό,τι κερδίσεις τώρα και μην ξανοίγεσαι σε πολλά επίπεδα. Μελλοντικά, θα έχεις περισσότερες και πιο ουσιαστικές ευκαιρίες.
 Ταύρος
Σύντομα, Ταύρε, θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού σχεδίου. Η πληροφορία που θα λάβεις, είναι καθοριστικής σημασίας για τη εξέλιξη της κατάστασης. Δείξε σοβαρότητα και ώριμη σκέψη απέναντι στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.
 Δίδυμος
Οι δημόσιες σχέσεις και οι τεράστιες διασυνδέσεις σου, Δίδυμε, σε οδηγούν σε επιτυχίες δίχως διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, αφού η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων απομακρύνεται πολύ σύντομα. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο βρίσκει βελτίωση το ερχόμενο διάστημα.
 Καρκίνος
Είσαι άνθρωπος που δεν μπορεί να παραμένει στα ίδια, Καρκίνε, βαριέσαι πολύ εύκολα την επανάληψη και ψάχνεις συνεχώς διαφορετικά πράγματα. Έχεις καινοτόμες ιδέες, που θέλεις να υλοποιήσεις για να ηγηθείς σε συγκεκριμένους τομείς. Η υγιής φιλοδοξία σού δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθεις σε ένα πολύ σκληρό κι ανταγωνιστικό περιβάλλον και να επιβληθείς.
 Λέων
Η οικογένειά σου έρχεται σε συνεννόηση, Λέων, μετά από μεγάλο διάστημα αδυναμίας για επικοινωνία. Τα τεράστια προβλήματα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και τη θέση τους παίρνουν ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς και φίλους. Μέσα σε κάποια από αυτές, θα προκύψει μια συζήτηση καθοριστικής σημασίας για την αποκατάσταση κάθε προβληματικής κατάστασης.
 Παρθένος
Οι πράξεις σου, Παρθένε, στηρίζονται πάντα στο σωστό και το δίκαιο, κι ο λόγος σου ακολουθεί τον ίδιο κανόνα. Δεν θα πας ποτέ κόντρα στο σωστό, όσο κι αν αυτό σε ζημιώνει. Οι ηθικές σου αξίες έχουν πρωτεύοντα λόγο στη ζωή σου κι αυτό το καταλαβαίνει κάποιος από την πρώτη στιγμή. Οι κοντινοί σου άνθρωποι είναι υπερήφανοι για σένα και οι φίλοι σου σε εκτιμούν αφάνταστα.
 Ζυγός
Εξακολουθώντας να νιώθεις συναισθηματική άρνηση, Ζυγέ μου, αναρωτιέσαι αν χρειάζεται άλλη προσπάθεια εκ μέρους σου για τη συντήρηση κάποιων σχέσεων. Σταμάτησε κάθε δράση και παρατήρησε. Τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους και θα εντυπωσιαστείς βλέποντας πόσο εύκολο ήταν τελικά αυτό.
 Σκορπιός
Προσπάθησε, Σκορπιέ, να τακτοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα τώρα, που έχεις το χρόνο, διότι σύντομα κάποιες υποχρεώσεις μπαίνουν στο προσκήνιο και απαιτούν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούρασή σου είναι απαραίτητη, μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δε σημαίνουν πολλά.
 Τοξότης
Μία μελαγχολική διάθεση, Τοξότη μου, σε οδηγεί πίσω στο παρελθόν και φέρνει αδιέξοδα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η δημιουργικότητά σου σε βοηθάει να ξεφύγεις και να επανέλθεις στις απαραίτητες ισορροπίες. Μην αφεθείς στο κυνηγητό των αναμνήσεων, χάνοντας το σήμερα και τις χαρές που μπορεί να σου προσφέρει.
 Αιγόκερως
Ο διαρκής ανταγωνισμός και τα πισώπλατα χτυπήματα, Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει πολύ. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και λιγότερο με όσα ακούς γύρω σου. Δυστυχώς, δεν μπορείς να αποτρέψεις την κακία, παρά μόνο αν αποτύχεις. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου.
 Υδροχόος
Μία πρόταση θα δεχτείς τώρα, Υδροχόε, που σε βάζει σε σκέψεις. Η δυνατότητα να αρνηθείς φυσικά υπάρχει, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις. Αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις πολλά. Αξιολόγησε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και δράσε ανάλογα, για να οδηγήσεις την κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
 Ιχθύς
Η κοινωνικότητά σου, Ιχθύ, βρίσκεται τώρα στα καλύτερα επίπεδα και πολύ σύντομα θα καταφέρεις να βελτιώσεις αρκετούς ακόμη τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις πολύτιμο χρόνο να χαθεί τώρα, που οι συνθήκες ευνοούν κάθε μορφή δράσης και οδηγούν με ευκολία σε επιτυχία. Λίγη ξεκούραση θα βοηθήσει στην καλύτερη διεκπεραίωση όλων.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου