Αφησε υποσχέσεις για το 2022 ο Τατούλης στον δήμο Βέλου-Βόχας...!


Ξαφνικά πήρε μπρος...ο δήμος Βέλου-Βόχας και με την βοήθεια του περιφερειάρχη, ο οποίος πήγε χθες στο Ζευγολατιό και ανακοίνωσε έργα που τα περισσότερα θα γίνουν αν γίνουν το 2022...!
Πριν απο λίγες ημέρες ο κ.Παπακυριάκος ανακοίνωσε την διπλή ανάπλαση των κόμβων στην Παλιά Εθνική οδό αλλά ο περιφερειάρχης τον προσγείωσε γιατί δεν έχουν καν εγκριθεί οι μελέτες και ποιός ξέρει πότε και πως θα γίνουν οι απαλλοτροιώσεις.
Τα υπόλοιπα "δώρα" Τατούλη τα περισσότερα είναι ευχές για το μέλλον, όπως ξέρουν όλοι...!
Σύμφωνα με τον δήμο Βέλου-Βόχας:
 Προγραμματισμένη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε χθες Μ.Τρίτη 3 Απριλίου 2018 στο Δημαρχείο στο Ζευγολατιό, μεταξύ του Δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για την τελική δρομολόγηση των έργων στο Δήμο.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι: Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος και Θανάσης Γκίκας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Θανάσης Πισιμίσης, κ. Αλέξης Αλεξόπουλος, κ. Απόστολος Παπαφωτίου και κ. Γιώργος Πετρίτσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Μπεκιάρης και κα. Μαρία Καλλίρη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΝΕΛΙΞΗ κ. Ανδρέας Σιάχος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν:
1. Ολοκλήρωση εργασιών Γυμνασίου-Λυκείου Βραχατίου
2. Ολοκλήρωση ανάπλασης πλατείας Μπολατίου. (Ο κ. Τατούλης δεσμεύθηκε για επιπλέον χρηματοδότηση για ολοκλήρωση της πλατείας)
3. Διπλή ανάπλαση κόμβων στην Π.Ε.Ο, η οποία θα ξεκινήσει εφ' όσον ξεπεραστούν τα προβλήματα της έγκρισης των κυκλοφοριακών μελετών και μικρών απαλλοτριώσεων.
4. Δημοπράτηση δημοτικής οδοποιίας Αγίας Μαρίνας στο Βέλο και συνέχεια δρόμου Ζευγολατιού από την έξοδο διοδίων Ζευγολατιού μέχρι το δρόμο του Γυμνασίου -Λυκείου Ζευγολατιού.
5. Αντιπλημμυρικά αρδευτικά έργα 360.000€ στο Βοχαϊκό-Πουλίτσα-Ευαγγελίστρια (Ήδη έχουν ολοκληρωθεί έργα ύψους 860.000€)
6. Αντιδιαβρωτικές παρεμβάσεις σε Βραχάτι-Κοκκώνη-Νεράντζα
7. Τοποθέτηση ταρτάν και πίσσα στο γήπεδο στο Βέλο
8.Ανάπλαση εξωτερικού χώρου αλιευτικού καταφυγίου

Ήδη υπάρχει ανοιχτή δημοπρασία βελτίωσης οδοποιίας στους άξονες Βέλο-Στιμάγκα-Βοχαϊκό-Χαλκί.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου