Κόρινθος: Μέχρι το Πάσχα ανακοινώνει ο Χρήστος Χασικίδης


Θέμα ημερών είναι σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές η ανακοίνωση μίας υποψηφιότητας για τον δήμο Κορινθίων, που πολύ καιρό αναμενόταν και πολλοί την θεωρούσαν δεδομένη.
Ο καρδιολόγος, διευθυντής της καρδιολογικής εταιρείας του Νοσοκομείου της Κορίνθου και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων, Χρήστος Χασικίδης, θα κάνει το μεγάλο πολιτικό βήμα στην καριέρα του.
Ο ευγενής γιατρός που έχει υπάρξει και δήμαρχος στον πρώην δήμο Τενέας, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του με προσωπικότητες της Κορίνθου και είναι σε όλα έτοιμος να ενημερώσει και τον δήμαρχο της πόλης για τις προθέσεις του.
Δημοτικός σύμβουλος που είναι παραπάνω απο δεδομένο ότι θα ακολουθήσει τον κ.Χρήστο Χασικίδη, διαβεβαίωνε χθες ότι: "Ο Χρήστος δεν θα ακολουθήσει την τακτική Σταυρέλη και δεν θα κάνει αντάρτικο. Θα βγεί άμεσα μπροστά και θα δηλώσει την πρόθεση του, προστατεύοντας ταυτόχρονα και την παράταξη στην οποία ανήκει μέχρι το 2019."
Η υποψηφιότητα Χασικίδη είναι σαφές ότι δημιουργεί ένα νέο αυτοδιοικητικό πεδίο στην Κόρινθο, γιατί πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν ότι είναι άνθρωπος που λόγω χαρακτήρα και ήθους δημιουργεί εύκολα συμμαχίες και ενότητα.
Το Πάσχα θεωρεί ως ημερομηνία-"κόκκινη γραμμή", την οποία έχουν θέσει οι συνεργάτες του για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, του γιατρού.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: