ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ | Θέλουν να βγάλουν απο την μέση την Κόρινθο '06


Συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης έδωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ομάδας Κόρινθος 2006 και μίλησε για όλους και όλα, για πρώτη φορά.
Τα κυριότερα αποσπάσματα:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ
Κυρίες και Κύριοι σας ευχαριστούμε πολύ που αναταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας.
Είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση  του σωματείου Κόρινθος 2006 δίνει συνέντευξη τύπου.
Πολλοί ακόμα και από εσας θεωρείται ότι αργήσαμε να το κάνουμε και αφήσαμε τόσα χρόνια να μας προπηλακίζουν, να μας κατηγορούν και να μας διαβάλουν.
Όμως ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
Σήμερα θα τα πούμε ΟΛΑ και για όλους.
Κόρινθος 2006 δεν είναι μόνο η μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στα Κορινθιακά πρωταθλήματα.
Κόρινθος 2006 είναι τα περισσότερα από 1500 παιδιά που μέσα από τις Ακαδημίες μας όλα αυτά τα χρόνια γνώρισαν τον αθλητισμό,το ποδόσφαιρο και διαμόρφωσαν ήθος.
Απέναντι στις οικογένειες των παιδιών αλλά και στα ίδια οφείλουμε να μιλήσουμε για να προστατεύσουμε, πολύ περισσότερα από την μπάλα.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ

Ξέρουμε ότι είμαστε το εμπόδιο σε κύκλους που έχουν το ποδόσφαιρο ως μοναδικό επάγγελμα και που πρόσκαιρα πουλάνε οπαδιλίκι για να επιβιώνουν από αυτό.
Από εμάς κανείς δεν ζεί από το ποδόσφαιρο. Ολοι έχουμε τις δουλειές και με αυτές ζούμε τις οικογένειες μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ;

Κόρινθος 2006 σημαίνει μία ομάδα με μικρή ιστορία ΑΛΛΑ:(που η ιστορια της τωρα γράφεται)
-Που δεν χρωστά σε κανένα αθλητή, προπονητή ή επαγγελματία (προμηθευτη)και δεν χρωστούσε ποτέ και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Λόντρα και τα συμβούλια του.
-Που έχει Ασφαλιστική και Φορολογική ενημερότητα και δεν οφείλει ούτε μισό ευρώ στο δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.
-Που δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ για επεισόδια εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
-Που έχει καλύτερες των σχέσεων με όλες τις ομάδες πλην μίας, που μας θεωρεί εχθρούς της και θέλει την αγωνιστική, αθλητική και ηθική εξόντωση της ομάδας και των παραγόντων της.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ;;
Όχι βέβαια.
Είναι τα 150 και πλέον παιδιά που κάθε χρόνο φοιτούν στις Ακαδημίες μας με επιστήμονες προπονητές και ανήκουν μαζί με λίγες ακόμα ομάδες της Ελλάδας στις Ακαδημίες του ΟΠΑΠ.
Είναι η ομάδα Παίδων που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί.
Είναι η ομάδα νέων που όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά και βγάζει ταλέντα έτοιμα για την μεγάλη ομάδα.
Είναι η κοινωνική συνεισφορά μας σε όποιο θεσμό έχει ζητήσει την βοηθειά μας και είναι τέλος, η ομάδα που μας θεωρούν κάποιοι «ανόητους», «λίγους» και «άμπαλους» γιατί δεν έχουμε δικό μας λόμπυ διαιτητών, γιατί δεν βρίζουμε, δεν εκβιάζουμε και δεν έχουμε προπηλακίσει κανένα.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ
Τα λεφτά στις Ακαδημίες, την ομάδα νέων, παίδων και Ανδρών και την ανδρική καλύπτονται από την τσέπη του Προέδρου, της διοίκησης και των χορηγών της διαμορφώνοντας μία σχέση υγείας με όλους.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

Εδώ και δύο χρόνια πολύ τακτικά δεχόμαστε επιθέσεις από τον προπονητή της ομάδας του ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποίος σε ρόλο διοικητικού παράγοντα ιδιοκτήτη, προσπαθεί με κάθε τρόπο, να πυροδοτήσει μίσος στην κοινωνία της Κορίνθου εναντίον μας, χρησιμοποιεί εκφράσεις και υπονοούμενα που μειώνουν την αξιοπρέπεια και το κύρος της Κορίνθου 2006.(ομαδας μας)
Ο κύριος προπονητής, δεν υπήρχε στην Κόρινθο όταν η διοίκηση και οι παίκτες της Κορίνθου 06, πριν 4 χρόνια μετά από παραίνεση του προέδρου της Ενώσεως κ.Τσιχριτζή, ΕΔΩΣΕ το παιχνίδι στο Δημοτικό στάδιο Κορίνθου στον ΠΑΣ Κόρινθο για να μην πέσει στην Β’ κατηγορία Κορινθίας;(ηταν στον παγκο)
Μας ανταποδίδει το ευχαριστώ…!
Δεν θα ανεχθούμε πλέον την συμπεριφορά του προπονητή και ζητάμε τόσο από την Ενωση όσο και από το σύνδεσμο προπονητών να πάρουν θέση για την συμπεριφορά αυτή, που και μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, διχάζει και προκαλεί μίσος εναντίον μας.
Όταν δεν μας προκαλεί με τον υπέρμετρο ανδρισμό του δημόσια.
Εχει ασυλία επειδή όλη μέρα κατοικοεδρεύει στα γραφεία της Ενωσης;;;;;
Νομίζουμε ότι και για αυτά υπάρχουν εισαγγελείς, αστυνομική υπηρεσία ενάντια στην Αθλητική βία κλπ.
Από εδώ και πέρα για όποιον επιτίθεται στην ομάδα μας, χωρίς στοιχεία ή χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία θα υπάρχει μόνο ένας δρόμος ο δρόμος της δικαιοσύνης.
Κάναμε 12 χρόνια υπομονή και δεν έχουμε άλλη πλέον.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε επίθεση ο αρχιδιαιτητής κ.Γκρούτσης βγήκαμε και καταγγείλαμε  την αλήτικη και άθλια αυτή επίθεση και ζητήσαμε να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματιά, όπως και αυτοί που βρίσκονται με τον ένα ή άλλο τρόπο από πίσω τους.
Εμείς φέτος δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τον ορισμό των διαιτητών που κάνει η επιτροπή του κ.Γκρούτση στους αγώνες της ομάδας και για να λέμε όλη την αλήθεια ούτε χρειαστήκαμε βοήθεια σε κανένα αγώνα γιατί η ομάδα είναι σε εξαιρετικό στάδιο και αυτό το δείχνουν τα 135 επίσημα γκολ που έχει βάλει σε 30 αγώνες. Ούτε φυσικά διατυπώσαμε παράπονο για κανένα διαιτητή που μας έπαιξε,πλην του κ.Νεοφυτιάδη για συγκεκριμμένους λόγους και το κάναμε δημόσια.(δεν σχολιαζουμε την διαιτησια και οσα εχουμε να πουμε το εχουμε κανει με ανακοινωση μας και στα αρμοδια ορανα της διαιτησιας)
Οσα ακολούθησαν όμως την επίθεση στον κ.Γκρούτση μας έχουν δημιουργήσει εύλογα ερωτηματικά και κανείς υπεύθυνος δεν μας λύνει.
Πως  ο αστυνομικός που συνέταξε το έγγραφο για το επεισόδιο, το συσχέτησε με τον αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος- Κόρινθος 061;
Με τι στοιχεία;
Επίσης θα επιθυμούσαμε την απάντηση του Ταξιάρχου αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας (της αστυνομιας) να μας υποδείξει πότε πάλι, σε ποιο σημείο της Ελλάδας και ποια εποχή, η αστυνομία, εγγράφως  ζητά να διακοπεί ένα πρωτάθλημα , με αφορμή ένα περιστατικό;
Εχει διακόψει πρωταθλήματα η ΕΛΑΣ σε αγώνες που έχουν υπάρξει σοβαρά τραυματίες, συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και εκτεταμένη βία;
Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό στην Ελλάδα;
Τι συνέβη και η Κόρινθος πρωτοτύπησε;
Με ποια δικαιοδοσία ο αστυνομικός της διεύθυνσης Κορινθίας ζήτησε την διακοπή του πρωταθλήματος;;;
Σας φαίνονται όλα αυτά φυσιολογικά;;
Εμείς κάναμε δημόσια τις καταγγελίες μας και ήδη το νομικό μας τμήμα εξετάζει πολλά πράγματα.

Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Δεν παίξαμε κανένα διπλό παιχνίδι σε κανέναν.
Από την πρώτη στιγμή στις εκλογές ταχθήκαμε με τον γιατρό κ.Στάθη Γκουρβέλο και πήγαμε μαζί του μέχρι το τέλος.
Δεν πειράξαμε όμως τον κ.Τσιχριτζή, δεν κάναμε προσωπικό πόλεμο όπως δεν κάνουμε σε κανένα.
Αυτή η καθαρή μας στάση δεν εκτιμήθηκε και το είδαμε στον τελικό του κυπέλου με τον Πέλοπα όταν ο κ.Πρόεδρος που συνήθως είναι κόσμιος(συγκρατει τα νευρα του) δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα αρνητικά του αισθήματα για την ομάδα μας και χαρούμενος που χάσαμε το κύπελλο είπε το γνωστό…»τώρα κλάστε τα αρ…..»
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το βίντεο με την σντιαθλητική συμπεριφορά του κ.Προέδρου έχει κατατεθεί ήδη στην ΕΠΟ όπου κάναμε επίσημη καταγγελία ενατίον του και θα καταταθεί και σε άλλα αρμόδια Εθνικά όργανα..

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΙΤΣΑΚΗ

Εχουμε πάρει θέση ότι εμείς προσφέρουμε σήμερα κιόλας τα βιβλία μας, το καθαρό μας ΑΦΜ αλλά και το έμψυχο και άψυχο υλικό μας, με την προυπόθεση , που έχει θέσει και το Επιμελητήριο, ότι στην μία ομάδα να μην υπάρχουν όσοι έχουν δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο της πόλης.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ

Εχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε εμπόδιο.
Αφού δεν μπορούν να μας διαλύσουν αγωνιστικά και οικονομικά, προσπαθούν να μας απογοητεύσουν και να μας κάνουν να πάμε σπίτι μας.
Μπορεί και να το καταφέρουν.
Εμείς είμαστε σωματείο και όχι μαγαζί.
Δεν πουλάμε ιστορία και δεν καπηλευόμαστε καμία ιστορία πολύ περισσότερο της ομάδας που μας έκανε περήφανους στα παιδικά μας χρόνια και διαλύθηκε το 1999.
Είμαστε ερασιτέχνες του ποδοσφαίρου και δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορούμε να ζήσουμε τις οικογενειές μας από το γήπεδο.(ποδοσφαιρο)
Εχουμε τις δουλειές μας και έχουμε κάνει υπέρβαση , ακούγοντας εμετικά συνθήματα, διαβάζοντας εμετικά σχόλια και χυδαία κουτσομπολιά.
Όμως όσο αντέχουμε θα παλέψουμε με κάθε νόμιμο μέσο και με τα παιδιά μας στα γήπεδα, να αντισταθούμε σε αυτό το κλίμα μίσους που έντεχνα καλλιεργείται στην πόλη της Κορίνθου.
Η Κόρινθος 2006 αυτή την στιγμή στην ανδρική ομάδα έχει.
17 Κορίνθιους ποδοσφαιριστές και όλο το προπονητικό τημ είναι Κορίνθου, πόσους αλήθεια Κορίνθιους ποδοσφαιριστές έχει ο ΠΑΣ Κόρινθος, που δηλώνει ιδιοκτήτης της πόλης, της ιστορίας και του μέλλοντος;;;
Σας ευχαριστώ.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου