Τα νέα πρόσωπα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία!


Στην οδό Πειραιώς στα κεντρικά της ΝΔ ετοιμάζονται για εκλογές μέσα στο 2018 και έχει ήδη σύμφωνα με έγκυρες ππληροφορίες ξεκινήσει η διαδικασία συγκρότησης των ψηφοδελτίων του κόμματος.
Για την Κορινθία δεδομένες είναι μόνοι οι θέσεις των Χρήστου Δήμα και Νίκου Ταγαρά και όπως έχει ζητήσει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υπάρξει ολική ανανέωση.
Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το  θέμα του πρώην βουλευτή Κώστα Κόλλια καθώς και η δική του επιθυμία.
Η αλήθεια είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας ξεπερνούν τους 20 μαζί με τους παλιούς πολιτευτές ο αριθμός αυξάνεται. Ομως ο Μητσοτάκης έχει βάλει συγκεκριμμένα κριτήρια και η αρμόδια επιτροπή αναζητά συγκεκριμμένα προφίλ που θα κάνουν την διαφορά  και θα ξαναβάλουν το κόμμα στην κοινωνία.
Στο τραπέζι της επιτροπής που φτιάχνει τα ψηφοδέλτια έχουν ξεχωρίσει 6 ονόματα που έχουν τον πρώτο λόγο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία.
Το ψηφοδέλτιο είναι πολύ πιθανό να έχει δύο γυναίκες και τον πρώτο λόγο τον έχει η ιατρός Βιοπαθολογος MD, MSc  Μαρία Παπακωνσταντίνου με μακρά θητεία στον χώρο της υγείας. Ισχυρή είναι επίσης η παρουσία της πολιτικού μηχανικού Σοφίας Αναγνωσταρά και της πνευμονολόγου  Αθανασίας Χρισταρά.
Στους άνδρες  όπου αναμένεται να γίνει και μεγάλη μάχη υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα που δημιουργούν όχι μόνο την αίσθηση της ανανέωσης αλλά και δίνουν νέα δυναμική στο ψηφοδέλτιο.
Ο καθηγητής πληροφορικής Δημήτρης Λούμπας, με έντονη δράση και στις δομές των προσφύγων, ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος δικηγόρος απο την Κόρινθο Διαμαντής Μπασαράς και ο Κιατανιώτης δικηγόρος Παναγιώτης Ανδρικόπουλος. Οι δύο πρώτοι είναι κάτω των 40 ετών και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την επιτροπή αξιολόγησης.
Street Life
Ιανουάριος 2017

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου