"Η θέση μας για την αντιπαράθεση που έχει προκύψει στις εκλογές του Επιμελητηρίου"...!


Ο Συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και ο επικεφαλής του Δημήτρης Ραψωματιώτης, έχουν ήδη από την Παρασκευή, δημοσίως λάβει θέση για το ζήτημα νομιμότητας που έχει προκύψει στις εκλογές του Επιμελητηρίου μεταξύ δύο συνδυασμών.
 Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης στη δήλωσή του προτάσσει το συμφέρον του Επιμελητηρίου και μόνον, απορρίπτοντας ενέργειες και διαδικασίες που θα οδηγήσουν είτε σε καθυστερήσεις στην εκλογική διαδικασία είτε σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο υπό την αίρεση της νομιμότητας.
 «Δυστυχώς υπάρχει ένας νόμος και δυο ερμηνείες !
 Και οι δυο πλευρές δηλώνουν με βεβαιότητα πως έχουν το δίκαιο με το μέρος τους!
 Όλοι μας σίγουρα θέλουμε να εφαρμοστεί ο νόμος, όμως, ως προς τις ερμηνείες, θα πρέπει κάποιοι να πάρουν αποφάσεις βλέποντας το συμφέρον του Επιμελητηρίου και μόνο!
Ελπίζω το ζήτημα να τελειώσει γρήγορα και να μη φτάσουμε σε λογικές αναβολών και καθυστερήσεων ή και διεξαγωγής εκλογών με σύσταση ενός Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα είναι υπό την αίρεση της νομιμότητας.
Εμείς θέλουμε να συνθέσουμε απόψεις και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ή αν θα γίνουμε ο σάκος του μποξ λαμβάνοντας βολές και από τις δυο πλευρές, εφόσον όμως έχουμε μάθει να προσπαθούμε, αυτό θα κάνουμε μέχρι τελευταία στιγμή.»
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου