Εχασε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΚΑΟΚ....!


Την τρίτη του διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής πέτυχε ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος επικράτησε του Ιπποκράτη στην Κω με 70-61, έχοντας τον πλήρη έλεγχο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Μάριου Γούναρη δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ, ξεκινώντας το παιχνίδι με ένα σερί 7-0 και φτάνοντας την διαφορά και το +20 (42-22), με τον Ιπποκράτη από την πλευρά του να δείχνει χαρακτήρα, και παίρνοντας βοήθειες από παίκτες του πάγκου (Παπαδημητρίου, Τρύπας), αλλά έχοντας ως άξονες του Ονάσογλου (19 π.) και Χαρίση (11 π.) να μειώνει ως και το -3 (58-61), σημείο που μίλησε ο τρομερός Κανονίδης, ο οποίος ήταν καταλυτικός, έχοντας 22 πόντους με 5 τρίποντα. Την σκυτάλη για να ολοκληρώσει τη νίκη του Ιωνικού πήρε ο Καράμπουλας, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 24 πόντους.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στην Βούλα, με τον Πρωτέα να παίρνει δύσκολη νίκη επί του Κορωπίου με 75-66. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι για την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, μέχρι που οι γηπεδούχοι να “καθαρίσουν” την νίκη στα τελευταία λεπτά. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο ροζ φύλλο του Πρωτέα μετά σε τρεις αναμετρήσεις!


Β’ Εθνική (Νότιος όμιλος)

3η αγωνιστική

Ιπποκράτης Κω-Ιωνικός Νικαίας 61-70
ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Δάφνη Δαφνίου 72-77
Πανερυθραϊκός-Τρίτων 72-80
Πρωτέας Βούλας-Κορωπί 75-66
ΚΑΟ Κορίνθου-Διαγόρας Δρυοπιδέων 71-78

Παγκράτι-ΕΦΑΟ Ζωγράφου 67-99
Ηράκλειο-Μανδραϊκός
Πανελευσινιακός-Ίκαρος Ν. Σμύρνης 68-60
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου