Την υπογραφή Ταγαρά έχουν οι μεγάλες επενδύσεις που κινδυνεύουν σήμερα..!!!!


Η υπουργική του θητεία κράτησε σχετικά λίγο.
Ηταν αρκετή όμως για να τον κατατάξει σε έναν απο τους πλέον παραγωγικούς και χρήσιμους υπουργούς των τελευταίων χρόνων.
Την δική του υπογραφή έχουν οι μεγαλύτερες εεενδύσεις που σήμερα συζητά όλη η χώρα.
Κατάφερε με αποφασιστικότητα να ξεμπλοκάρει επενδύσεις δισεκατομμυρίων και να δημιουργήσει αναπτυξιακή ελπίδα στην χώρα που βασανίζεται απο την κρίση και την φτώχεια.
Με δική του υπογραφή, προχώρησε το μεγάλο πρότζεκτ του Ελληνικού, οι Σκουριές, μεγάλα Αιολικά πάρκα και με δική του υπογραφή προχωρούν οι έρευνες για πετρέλαια, αλλα και έργα που ήταν χρόνια στα συρτάρια γιατί κανείς δεν έπαιρνε την πολιτική ευθύνη.
Εχθροί και φίλοι αναγνωρίζουν στον Νίκο Ταγαρά ότι ήταν ένας χρήσιμος για την χώρα και την Κορινθία υπουργός.
Σήμερα που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα απο τους λαϊκιστές, κινδυνεύουν άμεσα όλες οι μεγάλες αυτές επενδύσεις, που είναι μονόδρομος για να ξεφύγει η Ελλάδα απο την απομώνηση και την κρίση.
Ανεκδιήγητοι παραγοντίσκοι στα υπουργεία ακόμα και υπουργοί με φαντασιώσεις αλα Μαδούρο, προσπαθούν να σταματήσουν την ανάπτυξη, στο όνομα της Κομουνιστικής τους καθαρότητας και του πρώην αριστερού-ακτιβιστικού τους ευατού.
Ο Κορίνθιος πολιτικός δέχθηκε επιθέσεις τότε απο τον ανερχόμενο λαϊκισμο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν κιότεψε και υπέγραψε για την ανάπτυξη της χώρας.
Σήμερα μία κάποια κα. Βλαζάκη μία άλλη κάποια κυρία Ιγκλέση, επιδιώκουν να ρίξουν στον Καιάδα την τελευταία ελπίδα της χώρας...!
Κρίμα...!
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου