Ηττα για τον Ποσειδώνα μέσα στο Λουτράκι..!


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Άρη Νίκαιας από το Λουτράκι. H ομάδα του Τάκη Μελετάκου, ήταν καλύτερη και επικράτησε με 17-25, προσθέτοντας άλλους δυο βαθμούς, που τους έφεραν πρώτους στη βαθμολογία με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες, έχοντας παίξει ήδη τα δύσκολα παιχνίδια με Βριλήσσια, Νηρέα και Ποσειδώνα. Σε αντίθεση με την Ομάδα του Κώστα Τούτση μα μην έχει σε καλή μέρα τους βασικούς του παίκτες και την μη διάθεση του, τους τραυματίες Οικονόμου-Παλαιολόγο και τον Μπεκιάρη που είχε κληθεί στην Εθνική Έφηβων, να μην μπορεί να βρει αποτελεσματικές λύσεις απέναντι στον καλό Άρη που ήταν σε όλο το παιχνίδι μπροστά στο σκορ. Προς το τέλος του πρώτου μέρους ξέφυγε με 4 γκολ και από εκεί και πέρα δεν επέτρεψε στον Ποσειδώνα να πλησιάσει. Η διαφορά στο σκορ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μέρος και η νίκη ήρθε εύκολα για τους φιλοξενούμενους.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 17-25


Τα πεντάλεπτα: 0-3, 0-4, 1-5, 5-7, 5-9, 7-12 (ημχ.), 10-14, 11-15, 11-17, 12-21, 16-22, 17-25 ( τελ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Κωνσταντίνος Τούτσης): Αικατερίνης 5, Τσιέλος, Πλιάκουρας 1, Παλαιολόγος, Γκίκας 2, Δημητρόπουλος 1, Κάπης, Τυφτικίδης, Μαρινάκης, Σταματίου, Βλαχογεώργος, Οικονόμου, Φίλης, Βασιλειάδης 5, Ρουμελιώτης 3.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Παναγιώτης Μελετάκος): Τζανακάκης, Μπελεχρής, Παπαϊωάννου, Αθανασίου 3, Τούτσης 3, Αμανατίδης, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Ζαχάρης, Τόμσον 1, Κλημανόγλου 6, Γιαμπουράνης, Χαραλάμπους, Γραμματικόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου 7, Μελετάκος 4.

Διαιτητές: Συρεπίσιος-Μερτινιάν. Δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 0/0-5/6.

*Στο 48:50 του αγώνα αποβλήθηκε ο αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Χρήστος Πλιάκουρας για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο του δεν κρατήθηκε.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου