Ο Χάρβεϊ «δείχνει» Αποκάλυψη στις 23 Σεπτεμβρίου..!!!



Πληθαίνουν οι αναλύσεις που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η 23η Σεπτεμβρίου θα είναι τελικά η ημερομηνία έλευσης του τέλους του κόσμου, αφού και η βιβλική προφητεία της «Αρπαγής» συμφωνεί ότι η Αποκάλυψη θα αρχίσει ακριβώς την ίδια ημέρα.
Η «Αρπαγή», όπως περιγράφεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, θα σημάνει την ανάληψη των άξιων Χριστιανών στους ουρανούς για να συναντήσουν τον Ιησού, ενώ οι εναπομείναντες θα μείνουν πίσω για να αντιμετωπίσουν τη συντέλεια.
Σε απόσπασμα της Καινής Διαθήκης περιγράφεται μεταφορικά με την έλευση «μιας γυναίκας που θα φοράει τον ήλιο, θα έχει τη σελήνη κάτω από τα πόδια της και ένα στέμμα δώδεκα αστεριών στην κεφαλή της».
Σύμφωνα με τους οπαδούς της θεωρίας Revelation 12 Sign, όπως αναφέρει η «Daily Mail», το παραπάνω απόσπασμα περιγράφει ουσιαστικά την πλανητική ευθυγράμμιση της Παρθένου, του Λέοντα και άλλων πλανητών, που θα συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου, εκπληρώνοντας την προφητεία. Συγκεκριμένα, η γυναίκα που αναφέρεται σε αυτή αντιπροσωπεύει τον αστερισμό της Παρθένου, ενώ το στέμμα των αστεριών αναφέρεται στον Λέοντα. Η Σελήνη θα βρίσκεται πράγματι κάτω από την Παρθένο, ενώ ο Ηλιος θα περάσει από τον αστερισμό τη συγκεκριμένη ημερομηνία, «ντύνοντας» την Παρθένο. Κατά την εσχατολογία, η συντέλεια θα λάβει χώρα σε δύο μέρη, με μια επταετή περίοδο Μεγάλης Θλίψης στο ενδιάμεσο, στη διάρκεια της οποίας ο Αντίχριστος θα προκαλέσει την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Διαφορετική ομάδα συνωμοσιολόγων, πάντως, συμφωνεί ως προς την ημερομηνία, αλλά διαφωνεί ως προς το αίτιο, αποδίδοντας την επικείμενη συντέλεια στον πλανήτη Νιμπίρου -ή πλανήτη Χ-, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη.


Επιβεβαίωση των εσχατολογικών προβλέψεών του για τις 23 Σεπτεμβρίου βλέπει στην πρόσφατη έκλειψη του Ηλιου αλλά και στην καταιγίδα Χάρβεϊ που έπληξε τις ΗΠΑ ο χριστιανός αριθμολόγος Ντέιβιντ Μιντ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun», ο Μιντ υποστηρίζει ότι στο «Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο» και συγκεκριμένα στους στίχους 21:25 έως 26 αυτά τα γεγονότα αποτελούν σημάδια της Αποκάλυψης.

«25: Θα εμφανιστούν ακόμα σημάδια στον ήλιο, στο φεγγάρι και στ' άστρα, και τα έθνη πάνω στη γη θα κυριευτούν από αγωνία μη ξέροντας τι να κάνουν εξαιτίας του βουητού και της αναταραχής της θάλασσας. 26: Ετσι, οι άνθρωποι θα παραλύουν από τον φόβο τους και από την αναμονή αυτών που πρόκειται να έρθουν στην οικουμένη, γιατί οι ουράνιες δυνάμεις θα σαλευτούν» αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο εδάφιο.

Η θεωρία


Ο Μιντ είναι (φωτό δεξιά) μία από τις πιο επίμονες φωνές που ισχυρίζονται ότι το ερχόμενο Σάββατο θα είναι η ημέρα κατά την οποία ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε θα τελειώσει. Σύμφωνα με τη θεωρία του, όλα αυτά θα γίνουν με το πέρασμα κοντά από τη Γη του Πλανήτη Χ, γνωστού και ως Νιμπίρου, που αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο και «θα προκαλέσει ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι και σεισμούς». Η NASA έχει απορρίψει ως ανεδαφικούς αυτούς τους ισχυρισμούς. Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε ο Νιμπίρου ως φορέας του τέλους του κόσμου ήταν το 1976, από τον γεννημένο στο Μπακού της Σοβιετικής Ενωσης συγγραφέα Ζεκάρια Σίτσιν στο βιβλίο του «Ο 12ος πλανήτης». Ο Σίτσιν πίστευε ότι ο πλανήτης ήταν η πατρίδα αρχαίων εξωγήινων, των Ανουνάκι, και υποστήριζε ότι αποτελούν τους δημιουργούς της ανθρώπινης φυλής.

Στο δικό του βιβλίο «Planet X-The 2017 Arrival» ο Μιντ επέμενε ότι ο Νιμπίρου θα συγκρουόταν με τη Γη τον προσεχή Οκτώβριο, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει την πρόβλεψή του, «φέρνοντας» την Αποκάλυψη λίγες εβδομάδες νωρίτερα. «Είναι πράγματι πολύ περίεργο που τόσο το Μεγάλο Σημάδι της Αποκάλυψης όσο και η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας δείχνουν και τα δύο μια πολύ συγκεκριμένη χρονικά στιγμή: 20-23 Σεπτεμβρίου 2017» φέρεται ότι έχει πει παλαιότερα ο Μιντ.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου