Μουστάκια για Οσκαρ


Πλήθος υποψηφίων (ακόμη και από την Αυστραλία) στον ιδιότυπο διαγωνισμό στην ορεινή Γορτυνία

«Εφαγαν» τα... μουστάκια τους για ακόμα μια χρονιά στον ιδιότυπο διαγωνισμό που γίνεται στην ορεινή Γορτυνία και που τείνει να γίνει θεσμός λόγω της επιτυχίας του!

Στο ορεινό χωριό Βελημάχι συγκεντρώθηκαν μουστακαλήδες από διάφορες περιοχές -ακόμα και από την Αυστραλία!- και διαγωνίστηκαν ποιος έχει το πιο όμορφο μουστάκι της χρονιάς.

[Μουστακαλήδες σε παράταξη στον διαγωνισμό που γίνεται στο Βελημάχι]

Οι υποψήφιοι παρέταξαν τα μουστάκια τους, που ήταν πλούσια και περιποιημένα, και το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Χρήστος Λέντζος από την Αχαΐα.
Μόλις εμφανίστηκε ο νικητής, κριτές και ψηφοφόροι κάθισαν... προσοχή αντικρίζοντας το μέγεθος του μουστακιού του και του απένειμαν ομόφωνα -και δίκαια- την πρώτη θέση και το έπαθλο των 200 ευρώ.

Για έκτη χρονιά


Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διεξάγεται για έκτη συνεχή χρονιά παράλληλα με τη Γιορτή της Σαρδέλας και το εορταστικό κλίμα συμπληρώνουν δημοτικά τραγούδια και γλέντι μέχρι το πρωί.
«Ψυχή» της διοργάνωσης ήταν και φέτος ο Θόδωρος Κακούρης, ο οποίος έχει ιχθυοπωλείο στην Αθήνα, κατάγεται από το Βελημάχι και -φυσικά- είναι και ο ίδιος... μουστακαλής
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου