Η κυβέρνηση διώχνει τις επενδύσεις από τη χώρα'


Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την ανάγκη προσέλκυσης νέων επενδύσεων και τα προβλήματα σε Ελληνικό και Σκουριές

«Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει τις επενδύσεις από τη χώρα» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή "Αντίμετρα" στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης Χρήστος Δήμας.

Ανέφερε ότι η επένδυση στο Ελληνικό μπορεί να έχει 5.000 μόνιμες θέσεις εργασίες, οι Σκουριές επίσης θα μπορούσαν να έχουν αρκετούς εργαζόμενους, αλλά η κυβέρνηση δεν τις θέλει.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να απορροφήσει και το ΕΣΠΑ και αυτό φαίνεται στην πράξη. Επισήμανε ότι πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, καθώς ο κ. Τσίπρας -όπως είπε- οφείλει να δώσει απαντήσεις για τα λάθη που έχει κάνει και έφερε το 3ο μνημόνιο. Ζήτησε να κληθεί σε δεύτερη εξεταστική ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για τις συνομιλίες που είχε με ισοβίτη σχετικά με την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών του Noor 1.

Ο κ. Δήμας επανέφερε το θέμα των εκλογών, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει την ανάπτυξη γιατί πιστεύει στο κράτος, ενώ η ΝΔ κόβοντας δημόσιες δαπάνες και επενδύοντας στον ιδιωτικό τομέας θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου