Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2017 στο Κτήμα Γκόφα


Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε με χαρά στην διοργάνωση των μεγάλων ημερών  στην Νεμέα και σας προσκαλούμε στην πόλη μας και στο οινοποιείο για να συμμετάσχετε και  εσείς σε αυτήν τη γιορτή. Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους και τα αμπέλια του Κτήματος Γκόφα και να ανακαλύψετε τα γευστικά κρασιά μας αλλά και τον πολιτιστικό πλούτο που χρόνια τώρα προσφέρουμε. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη 
Καθ’ολη  την διάρκεια των εκδηλώσεων  του διημέρου οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθούν  ζωντανά την γνωστή ζωγράφο Katarina Vasickova  να δημιουργεί  εξαιρετικά  έργα τέχνης με χρώματα από τα σταφύλια του κτήματος.
Στο τέλος κάθε ημέρας ένας τυχερός θα κερδίζει μετά από κλήρωση ένα από τα χειροποίητα έργα της καλλιτέχνιδας.
Σάββατο 2 Σεπτεμβριου
Ωρα 11:00-18:00 ξενάγηση και γευστική δοκιμή των κρασιών του κτήματος.
Ωρα 13:00 MYTHIC RIVER PARTY το ημερήσιο πάρτυ δίπλα στον μυθικό ποταμό  Ασωπό είναι πλέον θεσμός. Σας περιμένουμε με LIVE μουσική με τον γνωστό καλλιτέχνη Αγγελο Ανδριανό, νεανικό τοπικό σχήμα και BBQ  νοστιμιές μέχρι την δύση του ηλίου.
Κυριακή 3 Σεπτεμβριου
Ωρα 11:00-18:00 ξενάγηση και γευστική δοκιμή των κρασιών του κτήματος
Ωρα  15:00   κάθετη γευστική δοκιμή της Νεμέας του Κτήματος Γκόφα 2011,2012,2013,2014,2015. Παρουσίαση  από τον σύμβουλο οίνου Κώστα Προβατά. Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνεται   κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω περιορισμένων θέσεων.(τηλ. Επικοιν. 6932406263  &                  )
Ωρα 18:00  GREAT  PINE   PARTY    Live  μουσική με νεανικό  τοπικό σχήμα,  DJ, καλοκαιρινά δροσιστικά κρασία  και BBQ  λιχουδιές θα σας  κρατούν συντροφιά όλο το βράδυ.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου