Στηρίζει την τράπεζα εθελοιντών-δωρητών η Νεμέα


Νεμέα: Εκδήλωση για να στηρίξουν την Τράπεζα Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Νεμέα: Εκδήλωση για να στηρίξουν την Τράπεζα Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:00μ.μ. στην νέα πλατεία Νεμέας (απέναντι από το Δημαρχείο) για τη στήριξη των σκοπών της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με θέμα:

«Η Σημασία  & η Διαδικασία της Εθελοντικής Προσφοράς Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών».

Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων εθελοντών δοτών!
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017και ώρα 9:00μ.μ. στην νέα πλατεία Νεμέας (απέναντι από το Δημαρχείο) για τη στήριξη των σκοπών της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με θέμα: «Η Σημασία & η Διαδικασία της Εθελοντικής Προσφοράς Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών». Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Τ
Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα καλωσορίσει η ιατρός του Κέντρου Υγείας Νεμέας, κα Λίβα Ελένη. 
Κοντά μας και η παιδική χορωδία του Δήμου Νεμέας με τραγούδια αγάπης. Να είμαστε όλοι εκεί! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων εθελοντών δοτών!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου