Ο Γιώργος Βορινιώτης γενικός αρχηγός στην Κόρινθος '06


Ο Γιώργος Βορινιώτης απο σήμερα ανήκει στην οικογένεια της Κορίνθου '06.
Ο πολύ γνωστός σε όλή την Ελλάδα ποδοσφαιριστής, που έκανε μεγάλή καριέρα στην Κόρινθο, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πέλοπα Κιάτου,τον Παγκορινθιακό, την Ελλάδα Βέλου και σε άλλες ομάδες,κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλαμβάνει νευραλγικό πόστο στην ομάδα μας.
 Η Κόρινθος '06, φέτος δεν γίνεται μόνο αμιγώς Κορινθιακή αλλά οργανώνεται σε όλους τους τομείς με τρόπο επαγγελματικό.
Ο Γιώργος Βορινιώτης, γνωστός για την αξία του, το πάθος για το ποδόσφαιρο και τον σεβασμό του στους ποδοσφαιριστές συμφώνησε με τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Μπινιάρη και αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας,έχοντας την πλήρη ευθύνη για τοπν τομέα του.
Στον κ.Βορινιώτη είχαμε προτείνει και την περασμένη σεζόν να συνεργαστεί μαζί μας αλλά δεν είχε έλθει ο καιρός.
Αμέσως μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο μας ο Γιώργος Βορινιώτης δήλωσε:
"Είναι τιμή για μένα η πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος κ.Δημήτρης Μπινιάρης. Φέτος δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την μεγάλη πρόκληση και πλέον ανήκω ψυχή και σώματι στην ομάδα Κόρινθος '06.  Στήνουμε απο την αρχή μία ΜΕΓΑΛΗ ομάδα που οι φιλοδοξίες της δεν έχουν κορυφή. Θα δουλέψουμε πολύ για να δικαιώσουμε τις προσπάθειες που κάνει ο Πρόεδρος μας αλλά και τους Κορίνθιους φιλάθλους. Ευχαριστώ πολύ τον κ.Δημήτρη Μπινιάρη που είναι ένας πραγματικός κύριος που μου δίνει την δυνατότητα να δουλέψω μαζί του για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να οδηγήσουμε την Κόρινθο εκεί που της αξίζει.Και τώρα δουλειά-δουλειά-δουλειά."
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
Η διοίκηση
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου