Οι παπάδες θα βγάλουν πρόεδρο στην Ενωση;;;;


Οι εκλογές στην Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων θα κριθούν με διαφορά μικρότερη των 3 ψήφων λένε οι τελευταίες εκτιμήσεις και απο τα δύο στρατόπεδα.
Την τελευταία εβδομάδα έχει φουντώσει το παρασκήνιο και μέχρι την Πέμπτη που θα κατατεθούν τα πληρεξούσια οι συσχετισμοί θα αλλάζουν διαρκώς.
Ενώ είναι ξεκάθαρη η στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων, υπάρχουν αυτή την στιγμή παράγοντες που όχι απλά δεν έχουν αποφασίσει ποιόν απο τους δύο υποψηφίους θα ψηφίσουν αλλά θολώνουν περισσότερο το τοπίο.
Και μέσα σε όλα αυτά έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστικός ο ρόλος δύο παπάδων η ψήφος των οποίων είναι πλέον σίγουρο ότι θα βγάλει τον νικητή.
Παράξενο...παράδοξο αλλα άκρως αληθινό. Οι ομάδες Αγιος Γεώργιος και Αγγελόκαστρο που έχουν επικεφαλείς δύο ιερείς κρατούν την εκλογή στα χέρια τους και ως γνωστόν οι παπάδες...δεν πιάνονται πουθενά...!
Μπορεί να είναι άκομψο, ακόμα και περιέργο αλλά όσοι ασχολούνται με τις εκλογές ξέρουν καλά ότι η τελική απόφαση των παπάδων θα αναδείξει πρόεδρο.
Εδώ μπορεί να έχει και ισχύ η παροιμία που λέει..."μπλέχθηκε ο παπάς στα βάτα", αλλά οι ίδιοι το επέλεξαν και φυσικά το συντηρούν...!
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα όμως και την Πέμπτη θα μάθουμε...αν και πάλι θα υπάρχουν αμφιβολίες...!!!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου