Το φετινό καλοκαίρι ανήκει αποκλειστικά στην "Αθλούπολη"...!


Η ποιότητα η άψογη εξυπηρέτηση, οι όμορφες εγκαταστάσεις που σύντομα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές, ο παιδότοπος που και αυτός φέτος επεκτείνεται, δημιούργησαν τον μύθο της Αθλούπολης στην Κόρινθο.
Ενας τόπος που ξεκίνησε ως αθλητικός αλλά εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς για τους Κορίνθιους.

Χθες Σάββατο βράδυ στις εγκαταστάσεις της Αθλούπολης έσπασαν όλα τα ρεκρό προσέλευσης κόσμου.
Τον τόνο έδιναν τα παιδικά πάρτυ που δημιούργησαν ένα κλίμα χαράς και ευδαιμονίας με τους γονείς να απολαμβάνουν την ασφάλεια αλλά και την ικανοποίηση των παιδιών τους που αν και έφτασαν μεσάνυχτα δεν ήθελαν να φύγουν.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα έχουν τον χρόνο τους.
Ηλθε  ο καιρός που η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν χρόνια τώρα ο Κώστας Μίσιος και ο Σταύρος Μπινιάρης δικαιώνεται και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό και δίκαιο θα λέγαμε αφου η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι μοναδικές.
Τα πάντα είναι προσεγμένα και οι Κορίνθιοι αισθάνονται πλέον την Αθλούπολη σαν τον δικό τους χώρο.
Και καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βλέπεις καλοντυμένες κυρίες και προσεγμένους κυρίους σε ένα χώρο που δεν θα σε χάλαγε ακόμα και η πιο καλοκαιρινή εμφάνιση και αυτό γιατί μία βραδιά πλέον στην Αθλούπολη είναι ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός.
Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στην Αθλούπολη και η Κόρινθος βρήκε τον άνετο, δροσερό και όμορφο χώρο για να ξεφεύγει απο την καθημερινότητα.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου