Μεγάλες στιγμές για τον όμιλο αντισφαίρισης Κορίνθου


Ολοκληρώθηκε το 14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.
Οι πολλές δηλώσεις συμμετοχής προδιέθεταν την επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.
Η άρτια οργάνωση ήταν για άλλη μια χρονιά το θέμα συζήτησης μεταξύ των αθλητών, καθώς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου υπερέβαλαν εαυτό και φρόντισαν να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες, τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν και φέτος αθρόα. Στις εφτά μέρες που διήρκεσε το τουρνουά αγωνιστήκαν στα γήπεδα της Κορίνθου πολλοί από τους σημαντικότερους Έλληνες τενίστες και το Κορινθιακό κοινό ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους με αποκορύφωμα την πρωτοφανή προσέλευση την ημέρα του τελικού!!
Ο τελικός αγώνας διεξήχθη την Κυριακή το πρωί μεταξύ των Δημήτρη Ιατρόπουλου και Μιχάλη Σακελλαρίδη με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 3-6/6-4/6-4. Ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, δήλωσε κατά τη διάρκεια της απονομής, ότι είναι ευτυχής που αναδείχθηκε νικητής και ότι περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επόμενη χρονιά την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Η αιτία για αυτό είναι η όλη φιλοξενία και αντιμετώπιση που έχει από τους διοργανωτές αλλά και η αγάπη των Κορινθίων. Τόνισε μάλιστα ότι διαπιστώνει με χαρά ότι το τουρνουά γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο και προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές και γι αυτό συνεχάρη ιδιαίτερα το Δ.Σ του Ο.Α.Κ . Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης με τη σειρά του συνεχάρη τον Δημήτρη Ιατρόπουλο για την επικράτηση του, ευχαρίστησε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το κορινθιακό κοινό για την άψογη φιλοξενία και υποσχέθηκε να γυρίσει του χρόνου εδώ και να προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο αυτός.
Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου κος Γιώργος Κεφερλής, συνεχάρη με την σειρά του τους δύο φιναλίστ για τον καταπληκτικό τελικό που χάρισαν στο κοινό και κράτησε το ενδιαφέρον όλων μέχρι και τον τελευταίο πόντο αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ» υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά.
Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό και τον πρόεδρο του Κ.Ε.ΠΑ.Π κο Γιώργο Οικονόμου, που παρευρέθησαν στον τελικό, για την άριστη συνεργασία και βοήθεια του Δήμου σε κάθε προσπάθεια του ομίλου και ευχήθηκε για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στο μέλλον.
Επίσης ο πρόεδρος του Ο.Α.Κ ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την οργανωτική επιτροπή, τους επιδιαιτητές, τους διαιτητές, το σώμα εθελοντών σαμαρειτών , τα ball boys για την πολύτιμη βοήθειά τους και πάνω από όλους τους χορηγούς των αγώνων.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τους κόπους της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου υποσχόμενος παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης και παίρνοντας το λόγο τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος του Κ.Ε.ΠΑ.Π, συνεχάρηκαν τους δύο φιναλίστ, το Δ.Σ του ομίλου για την άψογη διοργάνωση και το κορινθιακό κοινό που στήριξε με την μεγάλη παρουσία του όλες αυτές τις μέρες το τουρνουά και υποσχέθηκαν πως θα σταθούν δίπλα στον όμιλο με όλες τους τις δυνάμεις.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το τέλος των αγώνων οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι αργά το μεσημέρι με το catering που είχε ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή, μια προσφορά των εταιρειών PIZZA FAN και KORINTHIAN PALACE.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου