Επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο Μανώλης Γλέζος


Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα αναγορευτεί την Τετάρτη ο Μανώλης Γλέζος, πολιτικός της Αριστεράς και ήρωας της Εθνικής Αντίστασης. Η αναγόρευσή του θα λάβει χώρα στις 7.30, σε ειδική τελετή στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Γ. Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου, στην Καλαμάτα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
– Προσφώνηση από τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητή Γιώργο Ανδρειωμένο.
– Χαιρετισμοί από τον κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, καθηγητή Αλέξιο Σαββίδη, τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, αναπληρωτή καθηγητή Νικόλαο Ζαχαριά και τον πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας, αναπληρωτή καθηγητή Βασίλη Κωνσταντινόπουλο.
– Laudatio Academica του τιμωμένου από τον αναπληρωτή καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, Θανάση Χρήστου.
– Προβολή ομόλογου με τον τιμώμενο ιστορικού ντοκιμαντέρ.
– Ανάγνωση της απόφασης του τμήματος για την αναγόρευση του Μανώλη Γλέζου σε επίτιμο διδάκτορα από τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
– Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου.
– Ομιλία του τιμωμένου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου