Ο προπονητής της χρονιάς για την Κορινθία..!


Σεμνός, αθόρυβος,εργατικός, πεισματάρης είναι μερικοί απο τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο χώρος του ποδοσφαίρου στον προπονητή Τάσο Πέρρα.
Ο Τάσος Πέρρας είναι αναφίβολα ο προπονητής της χρονιάς για την Κορινθία στην αγωνιστική που τελεέιωσε
Κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με τον Πέλοπα Κιάτου, με μικρό σχετικά μπάτζετ και λίγους παίκτες, τουτς οποίους διαχειρίστηκε με εξαιρετικό τρόπο και του απέδωσαν  ακόμα και πάνω απο τις δυνάμεις του.
Μία υποδειγματική χρονιά για τον Ισθμιώτη τεχνικό που απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια ακόμα και των συναδέλφων του.
Το σημαντικότερο είναι ότι παρά την επιτυχία του παρέμεινε προσγειωμένος και με άγχος για το μέλλον του Πέλοπα στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Ο Τάσος Πέρρας είναι ένα απο τα σημαντικά πρόσπωπα του ποδοσφαίρου μας και του αξίζουν έπαινοι γιατί είναι αληθινός εργάτης του αθλήματος χωρίς καμία αλλαζονεία!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΕΡΡΑΣ
Σαν προπονητής ξεκίνησε το 2002 απο το χωριό του τον Ισθμιακο μετα πήγε στον Ολυμπιακό Λουτρακιου και τον έσωσε  στο τελος όλοι τους  είχαν όλοι τελειωμένους το 2005.
Μετα ακολούθησαν Σαρωνικός Γαλατακίου, Μαψός,όπου τερμάτισε δεύτερος  μετα απο τον ΑΟΛ.
Μετα παλι Ολυμπιακό Λουτρακιου στην συνέχεια  Αγιους Θεόδωρους με τους οποίους πήγε τελικό κυπέλου με Ζευγολατιό πέρσι με άνοδο και στο Σοφικό
Φέτος ήταν προπονητής του Πέλοπα Κιάτου.
Έχω δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β 49 χρόνων
Σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε απο το 1980 μέχρι το 2002, στις ομάδες Ισθμιακο, Πέλοπα 8 χρόνια Παγκορινθιακο, Λουτράκι 93 και  Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου