Απελευθερώστε τον Στάθη Γκουρβέλο...!


Ηταν και παραμένει η πλέον ελπιδοφόρο κοινωνική παρέμβαση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, η παρουσία του γιατρού κ.Στάθη Γκουρβέλου με μία πολύ ισχυρή αποδοχή απο την κοινωνία πέρα του αθλήματος.
Οι παντογνώστες όμως και ειδήμονες του ποδοσφαίρου απεφάνθησαν ότι οι εκλογές της Ενωσης είναι ένα απλό θέμα συσχετισμών και εξαγοράς των σωματείων που περιμένουν...να εξαγοραστούν.
Ετσι κυριάρχησε η διαλεκτική των τεχνικών της τοπικής ποδοσφαιρικής εξουσίας και μετέτρεψαν την ισχυρή προσωπικότητα του κ.Γκουρβέλου σε μία υποψηφιότητα όπως και οι άλλες που θα αναμετρηθεί με ένα ισχυρό κατεστημένο που ξέρει να μην χάνει.
Εγκλώβισαν οι τάχα "ειδικοί" που δεν έχουν κερδίσει και ποτέ τον γιατρό και τον οδηγούν σε στρατηγική ήττα.
Το σημείωμα αυτό είναι μόνο μία απλή υπενθύμιση.
Στο ποδόσφαιρο όσοι ασχολούνται είναι παντογνώστες και μόνο αυτοί ξέρουν ενώ όλους τους άλλους τους θεωρούν απλά ηλιθίους.
Ετσι γύρω απο τον γιατρό δημιουργήθηκε ένας κλοιός στελεχών που θέλουν θέσεις την επόμενη ημέρα (οι περισσότεροι και όχι όλοι) και έχουν δημιουργήσει κλίμα ασφυξίας στον κ.Γκουρβέλο ο οποίος πρέπει να αντιδράσει.
Οχι για να μην χάσει αυτός αλλά για να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ.
Απόλυτα ερασιτέχνες προσπαθούν να κερδίσουν με τρόπους που είναι 1000 χρόνια πίσω τον επαγγελματία λόγω εμπειρίας Μιχάλη Τσιχριτζή.
Αντί να αφήσουν τον άνθρωπο να βγεί στην κοινωνία και να μιλήσει με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπως κάνει τόσα χρόνια για αυτό απέκτησε και την εξαιρετική φήμη, τον έβαλαν σε τρυπάκι στο οποίο δεν χωρά.
Αντί να τον αφήσουν να βγεί δημόσια και να μιλήσει για μεγάλα θέματα όπως είναι το ΧΟΥΝΤΙΚΟ εκλογικό σύστημα που 50 χρόνια υπάρχει στην Ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων, εξαντλείται η φασαρία στο Ενωσιακό γήπεδο που δεν αφορά κανένα μα κανένα.
Αντί να μιλήσει για τις υποδομές, την διαιτησία, τα έξοδα, τις Ακαδημίες τον οδηγούν σε διαπραγματεύσεις με παράγοντες που νομίζω ότι σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας δεν θα τους έλεγε ποτέ ούτε ένα γειά...!
Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει μία κανονική φωτογραφία του Στάθη Γκουρβέλου και άλλοι βάζουν τον Αργείτη πρώην βουλευτή και άλλοι κανένα...!
Η δύναμη του γιατρού είναι στους χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου και όχι στους νταραβεριτζήδες που έχουν ένα πληρεξούσιο και το περιφέρουν απο παράταξη σε παράταξη.
Πριν απο λίγες ημέρες έγραψα για όσους έχουν ράψει κουστούμια εκπροσώπου στην ΕΠΟ και απο τις δύο παρατάξεις και ξέρω ποιοί και γιατί ενοχλήθηκαν.
Επιμένω ότι αυτό το θέμα πρέπει να το ξεκαθαρίσουν Τσιζριτζής και Γκουρέλος άμεσα.
Οσοι αγαπούν πραγματικά τον γιατρό και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τον απελευθερώσουν απο τεχνικές που δεν έχουν σχέση με την προσωπικότητα του.
Ο Στάθης θα κερδίσει μόνο αν δημιουργήσει άνεμο αλλαγής.
Με εναλλαγή και ίδιες πρακτικές δεν μπορεί να κερδίσει.
Και είναι κρίμα και άδικο αυτό.
 Για τις περίφημες "βαλίτσες" θα μιλήσω με νέο σημείωμα κι με στοιχεία.
Γιάννης Λάμπρου
Μαϊος 2017
Street life


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου