Απο ώρα σε ώρα μας βγάζει απο το μνημόνιο ο Θανάσης...!


«Δεν είμαι από αυτούς που θριαμβολογούν» δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος με περισσή ταπεινότητα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για να συνεχίσει την τοποθέτησή του ότι όλα πλέον είναι καλά.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε τρεις φορές μέσα σε τρία λεπτά την έξοδο της χώρας από την κρίση.
«Δεν θριαμβολογώ,η χώρα μπορεί να βγει απ’ αυτή τη λαίλαπα των 7 χρόνων» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος. «Η χώρα τελειώνει από μια μεγάλη περιπέτεια» πρόσθεσε λίγα δευτερόλεπτα μετά μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και κατέληξε: «Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, η χώρα απ’ αυτό το τούνελ που μπήκε να βγει οριστικά».
Βερμπαλισμοί απ’ αυτοί που μας έχει συνηθίσει ο κ. Παπαχριστόπουλος στο παρελθόν; Ευσεβείς πόθοι; Πώς άραγε μπορεί να ανακηρύττει το τέλος της κρίσης δύο ημέρες μετά την ψήφιση νέων, άγρια φορομπηχτικών μέτρων ύψους 5,4 δισ. ευρώ, όταν όλοι αναγνωρίζουν πως τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά μας;
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, επανέλαβε τα περί «τιτάνιας προσπάθειας της κυβέρνησης» δήλωσε με βεβαιότητα πως «ένας μαραθώνιος είναι στα τελευταία του μέτρα, ούτε καν χιλιόμετρο», ενώ συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως εκτός από τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος «είναι απρόβλεπτος», όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι «είναι υπέρ μας», για να σπεύσει να προειδοποιήσει άπαντες: «Φοβού τον Σόιμπλε και δώρα φέροντα».
Στη συνέχεια, εξακολούθησε το γνωστό τροπάριο, περί δημιουργίας κοινωνικού κράτους αποκλειστικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας πως «για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες ολόκληρες, οι άνθρωποι που ήταν πεταμένοι στα σκουπίδια, έρχονται στο προσκήνιο». Η πολιτική του ανάλυση συνέχισε με την επίσης γνωστή επιχειρηματολογία, που έχει να κάνει με το… δεν φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι, καθώς δήλωσε ότι «αυτή την κρίση που δεν προκαλέσαμε εμείς, τη φέρνουμε στο τέλος της».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Θανάση Παπαχριστόπουλου στον Σκάι όπου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προβλέπει ότι είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, η χώρα να βγει οριστικά απ’ την κρίση των τελευταίων επτά ετών

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου