Μάχη παραμονής για ΑΟ Λουτρακι και Ζευγολατιό



Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της  η 25η αγωνιστική για το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας,που διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής.
Η  πρωτοπόρος του ομίλου Παναχαϊκή, αντιμετωπίζει , στην Αμαλιάδα, την ομάδα του Αστέρα και με πιθανή νίκη της κατακτά τίτλο και άνοδο στη Β΄Εθνική, καθώς αυξάνει την διαφορά της στους +16 βαθμούς από τον 2ο στην βαθμολογία, ΠΑΟ Βάρδας που έχει ρεπό.
Την 2η θέση της βαθμολογίας διεκδικούν τώρα η Χαλκίδα και η Ένωση Ερμιονίδα. Και οι δύο έχουν δύσκολα εκτός έδρας παιγνίδια. Η ομάδα της Εύβοιας, μάχεται στην Κάτω Αχαΐα, με την Αχαϊκή, που χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Ερμιονίδα, αντιμετωπίζει στην Μυτιλήνη τον Αιολικό, σε ενδιαφέροντα αγώνα.
Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός , υποδέχεται τον ΑΟ Λουτρακίου,   που χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία, την ίδια ώρα που η ομάδα του Ζευγολατιού , στην έδρα του αναζητά τρίποντο σωτηρίας, κόντρα στον Φωστήρα.
Στη Θήβα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Δόξα Μεγαλόπολης. Τέλος στη Πύλο ο Τσικλητήρας σε αγώνα ντέρμπι μάχεται με τον Παναργειακό, 


 

Η 25η αγωνιστική
ΑΟ Πύλου - Παναργειακός
Αιολικός -  ΑΕ Ερμιονίδας
Αχαϊκή - ΑΟ Χαλκίς
Παναρκαδικός - ΑΟ Λουτράκι
Αστέρας Αμαλιάδας - Παναχαϊκή
ΑΟ Ζευγολατιού - Φωστήρας
Θήβα ΑΟ - Δόξα Μεγαλόπολης
Ρεπό ο ΠΑΟ Βάρδας
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου