Ο Κορίνθιος θέλει το χρόνο του να ξυπνήσει και να πεινάσει.
Και κει, πάνω στην πρώτη πείνα του Σαββατοκύριακου, το brunch έρχεται να δώσει ραντεβού με φίλους που θα χαρούν τη λιακάδα ή θα ξορκίσουν τη συννεφιά, έρχεται να αντικαταστήσει τη μεσημεριάτικη έξοδο για φαγητό, έρχεται να διώξει τη μελαγχολία της Κυριακής, να σε βγάλει έξω, να συνδυάσει φαγητό και κοκτέιλ και να σε βάλει νωρίς μέσα, χορτασμένο, χαρούμενο και κοινωνικοποιημένο, εν’όψει μιας εργάσιμης Δευτέρας.
Αφετέρου, το brunch συνδυάζει τη χαρά του γλυκού και του αλμυρού, τον υδατάνθρακα που γιατρεύει τους πόνους της ψυχής και διώχνει το στρες, τη τζαζ και τα λάιβ ή αλλιώς τη φάση μπαρ αλλά με το φως του ήλιου, σε βγάζει από τη μονοτονία της κυριακάτικης μπριζόλας, με λιχουδιές ιντερνάσιοναλ, που σε κατατάσσουν κατευθείαν στην διεθνή κοινωνικότητα της μόδας του pancake.
Στην ελληνική του εκδοχή σερβίρεται μέχρι τις 7 το απόγευμα και ενώνει στην ίδια σιελόροια και στο ίδιο τραπέζι, μικρούς και μεγάλους.
Το brunch στην Κόρινθο είναι η νέα μόδα της τοπικής νομεκλατούρας.
Μέχρι και απουσιολόγιο κρατάνε τις Κυριακές...!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου