Η… αλήθεια είναι εκεί «έξω» και κάποιοι από εμάς την ξέρουν


Αυτήν την φορά η χρονομηχανή του EThe Magazine του EleftherosTypos.gr, θα μας ταξιδέψει σε άλλα μέρη και άλλους…Γαλαξίες. Τις τελευταίες μέρες γίναμε όλοι «μάρτυρες» μια μεγάλης ομολογουμένως ανακάλυψης από την NASA για τους επτά εξωπλανήτες που είναι πανομοιότυποι με την Γη. Έτσι λοιπόν μας γεννούνται ακόμα περισσότερο οι απορίες για το αν υπάρχει ζωή εκεί έξω. Και αν υπάρχει, έχει έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μας;
Γράφει ο Ανδρέας Ντίνης 
Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο πολλοί από εμάς δεν μπορούν να το απαντήσουν. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε «επαφή» μαζί τους και όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, τους έκαναν πειράματα, τους εξέτασαν με περίεργα αντικείμενα ενώ σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις τους βίασαν, προκειμένου να μάθουν και να μελετήσουν τον άνθρωπο και τον οργανισμό του.
Έτσι λοιπόν εμείς στο νέο τεύχος του EThe Magazine του EleftherosTypos.gr θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που είχαν «επαφή» με εξωγήινους.  Ανθρώπους που οι ιστορίες τους έγιναν ακόμα και παγκόσμια είδηση. Ιστορίες που μερικές φορές μπορεί να «περάσουν και το όριο της φαντασίας».
Ξεκινάμε το ταξίδι μας από την ιστορικότερη ίσως εξωγήινη περιγραφή, καθώς ήταν η πρώτη που καλύφτηκε από ειδησεογραφικά πρακτορεία και έπαιξε και στις ειδήσεις της τηλεόρασης σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ήταν 19 Σεπτεμβρίου του 1961 όταν το ζεύγος Barney και Betty Hill επέστρεφαν οδικώς από τις διακοπές τους, στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, όταν στην περιοχή του New Hampshire είδαν ξαφνικά φώτα να φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό της αμερικανικής υπαίθρου.  Αφού ακινητοποίησαν το όχημα, ο Barfney, πήρε τα κιάλια του και παρατήρησε πως έναν ένα ιπτάμενος δίσκος «έκοβε» βόλτες στον ουρανό.
Το εξωγήινο σκάφος όμως άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε κατά πάνω τους.
Κατατρομαγμένο το ζευγάρι μπήκε στο αμάξι με σκοπό να φύγει μακριά, ενώ την ίδια στιγμή ο ιπτάμενος δίσκος τους καταδίωκε. Όταν όμως είδαν πως δεν θα τα κατάφερναν, ο άντρας σταμάτησε, πήρε την καραμπίνα και κατέβηκε από το αμάξι με σκοπό να «υποδεχτεί» τα απόκοσμα όντα.

Εκείνη την στιγμή ο Barney ένιωσε μια περίεργη παράλυση στο χέρι.
Μετά από 35 λεπτά περίπου, οι Hills συνειδητοποίησαν ότι κάτι παράξενο είχε συμβεί, αλλά δεν μπορούσαν να θυμηθούν τι ήταν ξέροντας όμως ότι κάτι περίεργο συνέβη καθώς τα παπούτσια του Barney ήταν γδαρμένα και τα ρολόγια και των δυο τους είχαν μυστηριωδώς χαλάσει.
Ο ίδιος θυμήθηκε πως, όταν κατέβηκε από το αμάξι συνάντησε έξι ανθρωποειδή πλάσματα, τα οποία με τη βοήθεια τηλεπαθητικών μηνυμάτων καθησύχασαν το ζευγάρι να μη φοβάται, ενώ μετά τους οδήγησαν στο σκάφος τους και τους μετέτρεψαν σε ινδικά χοιρίδια, πραγματοποιώντας πάνω τους μια σειρά από πειράματα. Αφού πήραν δείγματα από το ζευγάρι, όπως τρίχες, δέρμα, ακόμα και σπέρμα, τους άφησαν ελεύθερους διαγράφοντας φυσικά τη μνήμη τους…
Μια άλλη «επαφή» τρίτου τύπου ήταν του 23χρονου Βραζιλιάνου αγρότη Antonio Vilas-Boas το 1957.
Ο Boas δούλευε νύχτα στο χωράφι του όταν ξαφνικά είδε ένα «δυνατό κόκκινο φως να σκίζει τους ουρανούς» και κατευθυνόταν κατά πάνω του. όταν τελικά πλησίασε αρκετά κοντά είδε έναν ιπτάμενο δίσκο να προσγειώνεται πράγματι στο χωράφι του!


Ο Boas σύμφωνα με τα λεγόμενα του έδωσε μάχη με τους Αρειανούς ( όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τότε οι εξωγήινοι με σκάφανδρο , μπλε μάτια και ολόσωμες φόρμες τον πήραν και τον μετέφεραν στο διαστημόπλοιο τους, όπου εκεί τον ξεγύμνωσαν και κάλυψαν το σώμα του με ένα είδος τζελ, παίρνοντας ταυτοχρόνως και δείγμα από το αίμα του.
Σύμφωνα πάντα με τον νέο τότε αγρότη, ένα απόκοσμο πλάσμα με γυναικεία χαρακτηριστικά όρμησε στον χώρο και επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις με αυτόν και όταν τελείωσε εκείνη του έδωσε να καταλάβει ότι θα έφερνε στον εξωγήινο κόσμο το παιδί του (χάιδευε λέει την κοιλιά της και έδειχνε τους ουρανούς)!
Ο Boas προσπάθησε να πάρει κάποιο αναμνηστικό από το σκάφος, στάθηκε όμως αδύνατο και σύντομα ήταν και πάλι ελεύθερος.
Για την ιστορία να πούμε πως o Boas σπούδασε νομική και όπως ο ίδιος αναφέρει, έβγαλε εξογκώματα και μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο, του είπαν ότι είχε εκτεθεί σε υψηλή ραδιενέργεια!
Ωστόσο υπάρχουν και οι απαγωγές που έγιναν μπροστά σε μάρτυρες. Ήταν το 1989 στη Νέα Υόρκη όταν η Linda Napolitano εξαφανίστηκε μαγικά από το διαμέρισμά της, με το ημερολόγιο να γράφει 30 Νοεμβρίου.
Η ίδια η Linda φυσικά δεν θυμόταν τίποτα από την απαγωγή της και για τον λόγω αυτό επιστρατεύτηκαν οι υπηρεσίες ενός υπνωτιστή.

Η κοπέλα κατάφερε να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ που έλειπαν και διαπίστωσαν πως τρεις εξωγήινοι τη μετέφεραν από το δωμάτιό της σε έναν ιπτάμενο δίσκο. Το περίεργο με αυτήν την υπόθεση απαγωγής – που δεν είχε μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες καθώς και σε αυτήν, η κοπέλα, δέχθηκε πειράματα και σεξουαλική κακοποίηση από τα εξωγήινα πλάσμα- ήταν το ότι υπήρχαν μάρτυρες. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι είδαν την απαγωγή, η οποία δεν ερευνήθηκε ωστόσο όσο θα έπρεπε. Μεταξύ των μαρτύρων ήταν οι σωματοφύλακες του γερουσιαστή Javier Perez de Cuellar, αλλά και ο ίδιος ο πολιτικός, καθώς και ένας ακόμα γείτονας (Jent Kimball).
Απαγωγές και βιασμοί από εξωγήινους: Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας
Οι «εξωγήινοι» απαγωγείς υποβάλλουν σε βασανιστήρια τα θύματα, απαθέστατοι, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας ηθικός ενδοιασμός. Συνήθως «τρυπούν» τους μάρτυρες, παίρνουν αίμα, ούρα, τρίχες, νύχια (όπως οι μάγοι), από τους άντρες και σπέρμα, θυμίζοντας τους θηλυκούς δαίμονες succubi, που ενεργούσαν το ίδιο, όπως αναφέρει το aetos-apokalypsis.com. Οι σατανιστές συνηθίζουν ν’ αφαιρούν με σύριγγες αίμα από ανθρώπους και ζώα. Οι μάγοι επίσης «σημάδευαν» με βελόνες τους ανθρώπους ή τις έμπηγαν σε ομοιώματα (μήπως οι «εξωγήινοι» θέλουν να μας έχουν για κάτι σαν κούκλες – ομοιώματα;). Αλλά και οι παραδοσιακοί δαίμονες δρουν ακριβώς σαν τους «εξωγήινους»: σ’ ένα γαλλικό ημερολόγιο του 15ου αιώνα, το Kalendrier des bergiers, δείχνονται τα βασανιστήρια που επέβαλλαν οι δαίμονες στους ανθρώπους που έπαιρναν μαζί τους: οι δαίμονες εικονίζονται να τρυπούν την κοιλιά των θυμάτων τους με μακριές βελόνες
Για τις εξετάσεις των «εξωγήινων» ο μάρτυρας πολλές φορές δεν ναρκώνεται καν. Έχει πλήρη συναίσθηση του χώρου και του χρόνου. Μετά την ολοκλήρωση των πειραμάτων τους, επιστρέφουν τον «πειραματάνθρωπο» στο σημείο απ’ όπου τον είχαν απαγάγει.
Κλείνοντας λοιπόν και το σημερινό μας «ταξίδι» στο άγνωστο (και μέχρι το επόμενο που θα αργήσει μερικούς μήνες) εγώ θα σας πω πω μόνο πως  Η ΑΛHΘΕΙΑ ΚΡYΒΕΤΑΙ ΚAΠΟY EΚΕΙ ΕΞΩ και όποια και αν είναι, μην σας ξαφνιάσει…!


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου