Eστειλε μήνυμα στη Wikipedia η Φιλίνη για την ηλικία της!!!


Αν και ο χρόνος της έχει φερθεί άψογα η Ελένη Φιλίνη δεν θέλει να μιλάει για την ηλικία της. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια έφτασε σε σημείο να στείλει μήνυμα στη Wikipedia.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα του Πρωινού, η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την ηλικία της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει στείλει μήνυμα στη Wikipedia γιατί δεν έχουν πετύχει την χρονολογία (για την ιστορία η Wikipedia αναφέρει ότι η Φιλίνη γεννήθηκε το 1961).
Αρχικά ρωτήθηκε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τονίζοντας: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ για να με ρωτάς εσύ, γιατί τώρα θα με ρωτούσες «γιατί χώρισες;». Εγώ θα παντρευόμουν εάν είχα ένα 80% ότι δε θα χωρίσω, επομένως αυτό το δεδομένο δεν υπήρχε... όχι για εμένα για το παιδί. Είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα του παιδιού... Δε θα έκανα ένα παιδί εγωιστικά και μόνο... ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, που είχα μάθει ότι το βασάνιζε ο πατέρας του αλλά δεν γινόταν».
Όταν ρωτήθηκε αν μια γυναίκα πρέπει να λέει την ηλικία της, εκείνη απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα καλλιτέχνης πρέπει να λέει την ηλικία του. Δεν έχουν πετύχει την ηλικία μου ειδικά η Wikipedia τους έστειλα και μήνυμα γιατί με μεγαλώνανε... και τους λέω: γράψτε ότι γεννήθηκα το 1821 και τελειώσαμε»!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου