Ριζικές και… χλιδάτες αλλαγές φέρνει η Μελάνια στον Λευκό Οίκο


Άνεμο… αλλαγής και χλιδής θέλει να φέρει στον Λευκό Οίκο η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Μελάνια, έχει αναθέσει σε διακοσμητή εσωτερικού χώρου την δύσκολη δουλειά: να κάνει τον Λευκό Οίκο σχεδόν όπως τον Πύργο Τραμπ.
Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει για όλες αυτές τις αλλαγές, διερωτώνται τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Δεν αποτελεί έκπληξη πάντως το γεγονός ότι, η Πρώτη Κυρία θα κάνει κάποιες αλλαγές σε διάφορους χώρους, για παράδειγμα στα υπνοδωμάτια και γενικότερα στους χώρους του Λευκού Οίκου που θα κινείται κυρίως η οικογένεια.
Το γούστο της Μελάνια θα αποτυπωθεί σε κάποιους χώρους του Λευκού Οίκου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την ίδια να μετακομίζει εκεί μάλλον τον Ιούνιο, καθώς τότε τελειώνει την φετινή σχολική χρονιά ο γιος τους, Μπαρόν.
Η Μελάνια βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με διακοσμητή εσωτερικού χώρου, ο οποίος θα κάνει τις αλλαγές σε συνεννόηση πάντα με τον επιμελητή του Λευκού Οίκου.
Οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να λάβουν τις ευλογίες του υπεύθυνου επιμελητή του Λευκού Οίκου, Γκάρυ Ουόλτερς.
Πάντως, οι χρυσές κουρτίνες που αντικατέστησαν τις σκούρες βυσσινί στο Οβάλ Γραφείο ήταν ιδέα του Τραμπ με τη Μελάνια να ετοιμάζει κι άλλες πολυτελείς αλλαγές στον Λευκό Οίκο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου