Σφύριξε ο Δασκαλόπουλος και ...έληξε η Ενωση...!


Στις αρχές Ιουλίου θα γίνουν εκλογές στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, για την εκλογή νέας διοίκησης.
Η σημερινή διοίκηση του κ.Μιχάλη Τσιχριτζή είναι πανελληνίως γνωστό ότι είναι πλήρως και απόλυτα ταυτισμένη με την απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ, στην οποία έχουν χρεωθεί άπειρα σκάνδαλα, διώξεις και η κατάντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο κ.Τσιχριτζής διοικεί την Ενωση με πρόσωπα που 30 χρόνια καταφέρνουν να τρυπώνουν πάντα στα γραφεία της Νοταρά. Παλαιότερα ήταν με τον Σπύρο Νίκα και μεταπήδησαν στο στρατόπεδο Τσιχριτζή προκειμένου να διατηρήσουν τα ποδοσφαιρικά αλλά κύρια οικονομικά τους συμφέροντα.
Μία διοίκηση που βρίσκετε σε απόλυτη απόσταση απο τις ανάγκες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που και αυτό τραβάει την...κατηφόρα.
Το κλίμα για την διοίκηση του δικηγόρου κ.Μιχάλη Τσιχριτζή είναι στο κόκκινο.
Εδώ και καιρό, οι ομάδες απο κάτω βράζουν και ήδη όπως είναι γνωστό έχει διαμορφωθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην αντιπολίτευση, που αναμένεται να κερδίσει και τις εκλογές.
Πρόσωπα όπως ο εξαιρετικός γιατρός απο το Ξυλόκαστρο κ.Στάθης Γκουρβέλος, ο Φάνης Σιττές απο το Λουτράκι, ο Γιάννης Σουρτζής και άλλοι έχουν ήδη βγεί απέναντι απο το σημερινό καθεστώς που ενώ ευαγγελίστηκε την αλλαγή απέναντι στον Νίκα, χρησιμοποίησε τους ανθρώπους που ο ααείμνηστος πρόεδρος είχε καταλάβει ότι τον εκμεταλλεύονταν.
Στην αντιπολίτευση έχουν ήδη προσχωρήσει οι κατά τεκμήριο πιο δυνατές αυτή την στιγμή ομάδες της Κορινθίας και σιγά-σιγά γύρω τους συσπειρώνονται και άλλες.
Ηγετικό ρόλο στον συντονισμό των ενεργειών που γίνονται στον χώρο της αντιπολίτευσης διαδραματίζει ο αδικημένος απο το σύστημα πρώην διαιτητής της Super leauge, Γιώργος Δασκαλόπουλος τον οποίο όλοι θέλουν ως συνδετικό κρίκο στην ομογενοποίηση των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων.
Ο κ.Δασκαλόπουλος ως κοινής αποδοχής πρόσωπο δεν μπορεί λόγω καταστατικού να είναι υποψήφιος για την Ενωση, όμως οι ομάδες και οι παράγοντες τον εμπιστεύονται και σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα της Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.
Αυτό που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι ότι για πρώτη φορά, εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την Ενωση, επιστήμονες, γνωστοί επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι με κοινωνικό βάρος, που θα βοηθήσουν να ξεφύγει το ποδόσφαιρο απο παράγοντες του περασμένου αιώνα που κόπτονται για να είναι στην διοίκηση για να πηγαίνουν παρατηρητές στις Εθνικές κατηγορίες και να βγάζουν καλό μεροκάματο απο την ενασχόληση τους αυτή αδιφορώντας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας.
Ηρθε η ώρα μετά απο πολλά-πολλά χρόνια το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να πάει στα χέρια όσων το αγαπούν και να φύγει απο τα χέρια των...επαγγελματιών και χωρίς έλεος μόνιμων παραγοντίσκων που το έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ.
Ο κ.Τσιχριντζής εγκλωβίστηκε απο τους ανθρώπους αυτούς που πήραν σύνταξη κάνοντας τον με το αζημίωτο τον Ενωσιακό παράγοντα και του γύρισαν την πλάτη όλοι οι αιμοδότες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Η αλλαγή είναι νομοτέλεια και έρχεται με μεγάλη δύναμη.
Πρόσωπα σαν τον Γιώργο Δασκαλόπουλο εγγυώνται την αλλαγή στο ποδόσφαιρο και την επόμενη ημέρα που σίγουρα θα είναι καλύτερη..!
Γ.Λ.
Ιανουάριος 2017
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου