Maco Grello:Ο πολύ ταλαντούχος Κορίνθιος συγγραφέας


Πριν αρκετά χρόνια, όταν το Σήμερα" πετούσε μου γνώρισαν ένα πιτσιρικά που ήθελε να γράψει αθλητικά. Τον πήρα στην δημοσιογραφική ομάδα και δουλέψαμε μαζί.
Ενα τρυφερό,πολύ εργατικό και  ευγενές παιδί, που σε κέρδιζε με την μία.
Το νέο παιδί αυτό ήταν ο Μάκης Σενής.
Μετά τον έχασα όταν πλέον πουλήθηκε το "Σήμερα".

Και ξαφνικά πριν λίγο καιρό διάβασα για έναν πολύ ταλαντούχο και ανερχόμενο συγγραφέα τον Maco Grelo.
Ενα Κορίνθιο γιατί εδώ έχει μεγαλώσει και εδώ ζεί πλέον με την οικογένεια του που έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα Ελληνικά γράμματα.
Το βιβλίο του "Η επανάσταση των Θεών", παίρνει πολύ θετικά σχόλια και κριτικές απο όλους τους βιβλιοκριτικούς.
Γράφει τις απόψεις του αλλά και τις ανησυχίες του σε πολιτιστικά σαίτ, ενώ τον καλούν να παρουσιάσει το βιβλίο του σε χώρους που αποτελούν όνειρο για κάθε συγγραφέα.
Τώρα ήρθε η ώρα να τον γνωρίζουν απο κοντά και οι Κορίνθιοι.
Το πολύ όμορφο Nostro Mondo, την Δευτέρα το βράδυ ανοίγει τις πόρτες του για να παρουσιάσει τον Maco Grelo και το νέο του βιβλίο.
Θα είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βραδιά στην οποία ο συγγραφέας πλέον θα μας ανοίξει την καρδιά του, θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των συμπολιτών του.
Μία βραδιά που αξίζει τον κόπο να την παρακολουθήσεις γιατί θα εκπλαγείς απο το τι όμορφους ανθρώπους κρύβει η Κορινθιακή κοινωνία, που δεν κάνουν θόρυβο αλλά δουλεύουν και προχωρούν μπροστά.
Θα είμαστε όλοι εκεί Μάκη...!

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Ο Maco Grello γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στις γειτονιές των Πετραλώνων. Από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια του στην Κόρινθο, ενώ στο ενδιάμεσο επέστρεψε στην Αθήνα για σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Μεγάλη του αγάπη τα ταξίδια· από την Κρήτη και τη Σαντορίνη ως την Κομοτηνή, και από την Κάρπαθο ως την Κέρκυρα, μεγαλώνει χαράζοντας στην ψυχή του το ελληνικό τοπίο. Η ανάγκη να γνωρίσει νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες, τον οδηγεί σε ταξίδια στη Σερβία, στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Αυστρία, στην Ουγγαρία και σε άλλες χώρες, όπου εμπλουτίζει τον εσωτερικό του κόσμο και τη φαντασία του. Το 2012 αποφασίζει να μεταναστεύσει στην Αγγλία, στο Κέιμπριτζ. Εκεί, πολύ σύντομα νοσταλγεί τον λαμπερό ήλιο και τη θάλασσα, τη θέρμη των Ελλήνων, και αρχίζει να γράφει τα πρώτα του άρθρα και διηγήματα.
Το 2013 επιστρέφει στην Ελλάδα και έναν χρόνο αργότερα ξεκινά τη συγγραφή του βιβλίου «Των Θεών η επανάσταση», το οποίο ολοκληρώνει και εκδίδει το 2016.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου