Τα αποτελέσματα των αγώνων της Α' Κορινθίας

 Η 13η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, τελικά αποδείχτηκε "γρουσούζικη" για τον Ισθμιακό , καθώς έκανε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στην έδρα του, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ". Έχασε μέσα στα Ισθμια 2 - 1 από τον Αστέρα Δερβενίου . 
Τα τέρματα του Αστέρα σημείωσαν ο Βυζάς και ο Πρίφτης, ενώ το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημειώθηκε με πέναλτι στο 94΄.

Για το πέναλτι αυτό διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι καθώς ο διαιτητής Κεφιλής το υπέδειξε , όταν σε βαθιά σέντρα παίκτη του Ισθμιακού , η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού του Αστέρα το οποίο ήταν "ένα με το σώμα του".
Με την ήττα του αυτή ο Ισθμιακός "κατρακύλησε , στην 4η θέση της βαθμολογίας στους -5 , πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο ΄06 πού επικράτησε δύσκολα με 3 - 2 στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλα σ ένα παιχνίδι κρίσιμο και για της δυο ομάδες.
Στη δεύτερη θέση παρέμεινε , μόνος ο ΠΑΣ Κόρινθος που νίκησε με 1 - 0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ στο Κιάτο, ο Πέλοπας επέστρεψε στις νίκες, σαρώνοντας με 5 - 1 τον Ολυμπιακό Άσσου που βρίσκεται σε κίνδυνο.
Σαρωτική ήταν και η Ελλάδα Βέλου που σημείωσε το σκορ της ημέρας επικρατώντας με 6 - 1 επί του Παννεμεατικού.
Ο Πανσολυγειακός στο Σοφικό σημείωσε μεγάλη νίκη με 2 - 0 επί του Πανκαμαριακού, και ξέφυγε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.
Μία "ροπαλιά" ήταν αρκετή για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου να επιβληθεί 1 - 0 του συνονόματου του, από το Λέχαιο, ενώ τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης νίκησε με 2 - 1 τον γειτονικό του Ατρόμητο Χιλιομοδίου και τον βύθισε ακόμα περισσότερο...

13η Αγωνιστική
Πέλοπας Κιάτου - Ολυμπιακός Άσσου 5 - 1
Θύελλα Πετρίου - Κόρινθος '06 2 - 3
Ελλάς Βέλου - Παννεμεατικός 6 - 1
Τενεάτης Αθικίων - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2 - 1
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Ηρακλής Λεχαίου 1 - 0
Ισθμιακός - Αστέρας Δερβενίου 1 - 2
ΠΑΣ Κόρινθος - ΣΦΛ Ολυμπιακός 1 - 0
Πανσολυγειακός - Πανκαμαριακός 2 - 0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου