Τι φταίει και δεν παίζει καλή μπάλα η Κόρινθος 06;

Οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας, η ομάδα Κόρινθος '06, έμοιαζε άτρωτη και έδειχνε ότι θα καθαρίσει νωρίς την υπόθεση τίτλος και άνοδος.
Τα είχε όλα.
-Εναν πρόεδρο που βάζει λεφτά για να μην λείπει το παραμικρό στην ομάδα
-Εναν ικανό αλλά και σεβαστό προπονητή, που έχει τις δυνατότητες να φτιάξει καλή ομάδα.
-Πήρε παίκτες απο μεγαλύτερες κατηγορίες που θα έκαναν την διαφορά.
Βρισκόμαστε στην 11 αγωνιστική, η ομάδα δεν έχει χάσει ακόμα και είναι πρώτη αλλά δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που περίμεναν οι φίλοι της αλλά και όσοι τους αρέσει να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο.
Εύκολες εξηγήσεις για αυτό υπάρχουν αλλά δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.
Η Κόρινθος 06 έχει προβλήματα που θέλουν χρόνο για να λυθούν και κατάλληλη ψυχολογία τόσο απο την διοίκηση όσο και απο τους παίκτες.

ΠΑΙΚΤΕΣ
Η ομάδα το καλοκαίρι απέκτησε σχεδόν 15 νέους παίκτες Κορίνθιους αλλά και απο άλλες περιοχές.
Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να δέσουν μεταξύ τους. Απο τις μεταγραφές 4 παίκτες δεν έχουν παίξει ακόμα απο προβλήματα τραυματισμών, ενώ είναι κοινά αποδεκτό ότι δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδώσει ποδοσφαιριστές που είχαν περγαμηνές.
Δείχνουν να είναι εκτός κλίματος και δεν μπορούν ή δεν θέλουν  να προσαρμοστούν.
Αυτό όμως είναι πρόβλημα και φαίνεται ολοκάθαρα στο γήπεδο.
Το ότι δεν έχουν χάσει είναι γιατί  οι αντίπαλοι τους δεν το πιστεύουν.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο πρόεδρος κ.Μπινιάρης είναι χομπίστας του ποδοσφαίρου και η διοίκηση δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την νοοτροπία του πρωταθλητή που είναι απαραίτητος κρίκος στην δημιουργία και καλού αγωνιστικού κλίματος στην ομάδα. Θέλουν και οι ίδιοι χρόνο για να το καταφέρουν αυτό αλλά δεν έχουν πολύ μπροστά τους και είναι αμφίβολο να θα μπορέσουν χωρίς απώλειες και τριβές να αντιμετωπίσουν μία ήττα που είναι πολύ φυσιολογικό να έρθει κάποια στιγμή.Αν δεν το πιστεύεις πρωταθλητής δεν γίνεσαι..!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ο Σταύρος Μπινιάρης είναι έμπειρος και ξέρει καλά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να του χρεώσει κανείς ότι είναι εξαιρετικά σεμνός και ευγενής για τον χώρο.
Καλείται όμως και έχει την πρώτη ευθύνη να διορθώσει άμεσα τα δύο παραπάνω κεφάλαια της ομάδας πριν δημιουργηθεί πρόβλημα και η πίεση δημιοργήσει και άλλα επιπρόσθετα.
Πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αφήσει στον πάγκο παίκτες που μπορεί να έχουν όνομα αλλά πάνε την ομάδα πίσω. 
Παίκτες που δεν προσφέρουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν.
Καλείται επίσης να βρεί την φόρμουλα και να δέσει ψυχολογικά και παικτικά παιδιά που έχουν διαφορετική ποδοσφαιρική νοοτροπία και καταβολές αλλά πρέπει να γίνουν ομάδα.
Ταυτόχρονα πρέπει να πείσει και την διοίκηση να κάνει και αυτή πρωταθλητισμό κάτι που μοιάζει δύσκολο.
Ομως σε όλα αυτά θα κριθεί και οι αγωνιστικές τρέχουν..!
Μπορεί να έχει υπεροπλία παικτών η Κόρινθος 06' αλλά αγωνιστικά δεν έχει πείσει και ο φίλαθλος κόσμος βλέπει τον Ισθμιακό, που με ντόπιους και μόνο παίκτες να βγάζει στο γήπεδο πολλά πράγματα.!
Αυτοί κατά την γνώμη μας είναι οι λόγοι που η Κόρινθος 06, με πληθώρα καλών ποδοσφαιριστών δεν έχει πείσει για το ποδόσφαιρο που παίζει.!
Είναι μία γνώμη-βάση για συζήτηση και τίποτα περισσότερο..!

Δεκέμβριος 2016
Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου