Δωρέαν "μετρήσεις ζωής" στο δημαρχείο Κορίνθου!


Δωρεάν εξετάσεις θα κάνουν εξιδικευμένοι γιατροί στους πολίτες της Κορίνθου, στα πλαίσια της εκστρατείας της εταιρείας Novartis, που χαρακτηρίζονται ως "μετρήσεις ζωής".
Οποιός πολίτης θέλει μπορεί να εξεταστεί στην Κόρινθο:
22 – 23 Νοεμβρίου

Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου,
ισόγειος χώρος Δημαρχείου, Δήμου Κορινθίων
09:00 – 15:00

 Η Novartis, έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον ασθενή, διανύει ήδη τη δεύτερη χρονιά υλοποίησης του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής» με σταθμό το Δήμο Κορινθίων.
Στόχος της συμμετοχής του προγράμματος «Μετρήσεις Ζωής» είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών ελέγχων, μέσα από την παροχή δωρεάν εξετάσεων πρωτοβάθμιας φροντίδας σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων που επιθυμούν να εξεταστούν.
Εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχεται στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου, στον ισόγειο χώρο Δημαρχείου, Δήμου Κορινθίων (Κολιάτσου 32) το κοινό παρέχοντας δωρεάν τις παρακάτω εξετάσεις:
• Σπιρομέτρηση
• Οφθαλμολογικό έλεγχο
• Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c)
• Έλεγχο Αρτηριακής Πίεσης
• Εξέταση Σπίλων

Η πρωτοβουλία «Μετρήσεις Ζωής» εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Novartis να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για το λόγο αυτό, συνεργάζεται με φορείς και την επιστημονική κοινότητα, διασφαλίζοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, πάντα με υψηλά επίπεδα ευθύνης και ακεραιότητας.
Το πρόγραμμα τελεί φέτος υπό την αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) και πραγματοποιείται με τη στήριξη των Δήμων Δράμας, Ξάνθης, Χανίων, Κορινθίων και Θερμαϊκού.
Το 2015 οι «Μετρήσεις Ζωής» επισκέφτηκαν 7 πόλεις ενώ πραγματοποιήθηκαν 8.700 διαγνωστικές εξετάσεις. Το 2016 έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής πάνω από 3.000 διαγνωστικές εξετάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις διαδικτυακές διευθύνσεις:
http://www.novartis.com
www.novartis.gr

ΗNovartis είναι στο Twitter. Εγγραφείτε για να ακολουθείτε τη @Novartis στο
http://twitter.com/novartis.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου