Υπόσχεται να λύσει το πιο συχνό ανδρικό πρόβλημα στο σεξ

Ένας στους τρεις άνδρες παρουσιάζει ή έχει παρουσιάσει στο παρελθόν πρόωρη εκσπερμάτιση
Ας μη γελιόμαστε: Έχει συμβεί σε όλους τους άνδρες κάποια στιγμή στη ζωή τους να «τερματίσουν» στην κούρσα του σεξ αρκετά νωρίτερα από τη σύντροφό τους.

Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις ανδρών όπου αυτό συμβαίνει με ανησυχητική συχνότητα, με αποτέλεσμα η ερωτική τους ζωή να υποφέρει, με όποιες συνέπειες έχει αυτό στη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Αυτό το αρκετά συχνό πρόβλημα (ένας στους τρεις άνδρες το έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή του) βασάνιζε τον Brennen Belich από το ξεκίνημα κιόλας της σεξουαλικής του δραστηριότητας, με αποτέλεσμα ο νεαρός να αποφασίσει στα 23 του χρόνια ότι δεν θα επέτρεπε στην πρόωρη εκσπερμάτιση να του καταστρέψει τη ζωή.

Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια εφαρμογή που θα βοηθούσε τον ίδιο - και άλλους άνδρες με το ίδιο πρόβλημα- να εκπαιδευτούν στον «έλεγχο στύσης», τον πιο καθοριστικό παράγοντας στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης. «Οι περισσότεροι άνδρες που τελειώνουν πρόωρα βρίσκονται ήδη στο τέλος της κούρσας του "ρόλερ κόστερ" κατά τα προκαταρκτικά και φτάνουν στο "σημείο χωρίς επιστροφή" αμέσως μετά τη διείσδυση» εξηγεί ο δημιουργός του πρωτότυπου εργαλείου που ονομάζεται «Pea».

Η εφαρμογή αυτή, σύμφωνα με τον Belich, εκπαιδεύει τους άνδρες να συγκρατούνται για περισσότερη ώρα μέσα από μια ποικιλία ασκήσεων και προτεινόμενων πρακτικών. Η εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει τρία στάδια και αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας που διεξήγαγε ο δημιουργός του Pea, μιλώντας με γιατρούς, σεξοθεραπευτές και εξειδικευμένους συγγραφείς. «Πρόκειται για μια απλή στη δομή της αλλά όχι και τόσο εύκολη διαδικασία» αναφέρει ο νεαρός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή έκανε... θαύματα στην δική του περίπτωση.

«Σκεφτείτε το σαν να προπονείστε για έναν αγώνα. Αν θες να τρέξεις για 30 συνεχόμενα λεπτά, δεν προπονείσαι τρέχοντας γρήγορα για δύο λεπτά, γιατί θα κουραστείς και θα τα παρατήσεις. Αρχίζεις με τζόγκινγκ, κάνεις διάλειμμα, συνεχίζεις στο ίδιο στυλ και κάνεις ξανά διάλειμμα. Με αρκετές επαναλήψεις κάποια στιγμή θα καταφέρεις σίγουρα να τρέξεις επί 30 λεπτά», αναφέρει ο Belich.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου