Γ' Εθνική: Εχασαν ΑΟΛ και Ζευγολατιό..!


Συνεχίσθηκε  σήμερα 27/11 το απόγευμα της Κυριακής στις (15:00) το πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής με τις δύο Κορινθιακές ομάδες να χάνουν  στο πλαίσιο του 3ου ομίλου,!
Ο ΑΟ Λουτρακίου έχασε μέσα στο Θώδειο ενώ το Ζευγολατιό έχασε στον Φωστήρα.
Η δεύτερη εντός έδρας ήττα των οράνιε στο φετινό πρωτάθλημα από τον Παναρκαδικό  έμοιαζε πολύ με την πρώτη (Παναργειακός).

Ένα γκολ των φιλοξενούμενων νωρίς στο παιχνίδι (5ο λεπτό Καδάς) τους έδωσε το δικαίωμα να έχουν το πάνω χέρι στη διαχείρηση του αγώνα, οι διάδρομοι προς την αντίπαλη εστία έκλεισαν, οι αντεπιθέσεις τους έγιναν επικίνδυνες και οι οράνιε μπορεί να έφταναν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθούσαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα.
Οι οράνιε παρατάχθηκαν με αλλαγές στην αμυντική τους γραμμή (κατά ¾) συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη επίσκεψη τους στα καρέ του Παναγιωτόπουλου  στο 5ο λεπτό. Η κάθετη πάσα του Κώτσιρα έβγαλε τον Καδά απέναντι στον τερματοφύλακα των οράνιε με τον μεσοεπιθετικό των «πράσινων» να πλασάρει στο τετ α τετ για το 0-1.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Γ΄ΕΘΝΙΚΉ:
 Παναργειακός-Τσικλητήρας ΑΟ Πύλου 0-1
Παναχαική-Αστέρας Αμαλιάδας 6-0
Φωστήρας-ΑΟ Ζευγολατιού 1-0
Δόξα Μεγαλόπολης-ΑΟ Θήβα 2-1
ΑΟ Λουτρακίου-Παναρκαδικός 0-1
Ένωση Ερμιονίδας-Αιολικός 0-0
ΑΟ Χαλκίδας-Αχαική 0-0
Ρεπό είχε ο ΠΑΟ Βάρδας
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου