Πάνος Πετράκης: Ο διαχρονικά αγαπημένος μας τραγουδιστής!

Την περασμένη Παρασκευή στο "hotel Mantas" στο Λουτράκι, εμφανίστηκε ο Πάνος Πετράκης μαζί με την Ελένη Φιλίνη και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη και δυνατή βραδιά με μελωδίες που μιλούν στην καρδιά.
Το piano-bar στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά απο Λουτρακιώτες που ποτέ δεν εγκατέλειψαν τον τραγουδιστή, γιατί και εκείνος φροντίζει πάντα να τους αποζημιώνει με το κέφι και τα τραγούδια του.
Πιο ώριμος και πιο γεμάτος απο ποτέ εμφανίστηκε μπροστά στους δικούς του ανθρώπους.
Ο Πάνος Πετράκης είναι ένας εξαιρετικά σεμνός καλλιτέχνης, περισσότερα απο  25 περίπου χρόνια τραγουδά για τους Κορίνθιους και είναι ο αγαπημένος όλων μας.
Καθένας μας έχει να διηγηθεί μία μοναδική νύχτα στα μαγαζιά που δούλευε.!
Σε κάνει πάντα όσο γεμάτο και αν είναι το μαγαζί να αισθάνεσαι ότι κάθε τραγούδι που λέει απευθύνεται μόνο σε σένα..!
Το Λουτράκι ήταν πάντα η βάση του δημοφιλή καλλιτέχνη και έχουν αφήσει εποχή οι εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.
Είναι αλήθεια ότι ο Πάνος έχει το δικό του πιστό κοινό που τον ακολουθεί παντού γιατί τιμά την σταθερή του πορεία, τις ποιοτικές επιλογές του και το ήθος του.Ιδιαίτερα για το ήθος του, βαθειά θρησκευόμενου καλλιτέχνη που έμεινε αναλοίωτο μέσα στην νύχτα.
Ο Πάνος Πετράκης τα τελευταία χρόνια μαζί με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες εμφανίζεται σε πολύ καλά μαγαζιά των Αθηνών και εντυπωσιάζει.
Εχει αποκτήσει πλέον το δικό του κοινό και στην δύσκολη νύχτα της Αθήνας.
Μετά τον αείμνηστο Λουτρακιώτη Νίκο Λέκκα, ο Πάνος Πετράκης είναι ο σημαντικότερος διαχρονικός  καλλιτέχνης μας.!
Ελπίζουμε πολύ σύντομα να εμφανιστεί και πάλι στα μέρη μας για να ξαναζήσουμε τις νύχτες όπως αυτός ξέρει να μας τις φτιάχνει...!

Νοέμβριος 2016
Street life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου